👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
25 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Polecam też tych metroseksualistów z ekipy BoneDeath co śmigają na bmxach. Mimo obcisłych rurek mają jaja skurczybyki.
@PapaGienio
Nie porównuj gówna do czekolady...
Piwo za pokazanie kto ma jaja w kroku a kto żel na włosach.
Nie porównuj gówna do czekolady...

Piwo za pokazanie kto ma jaja w kroku a kto żel na włosach.

Nie rozumiem jak można jarać się 22 pedałami latającymi w te i we w te za piłką przez 90 minut, emocje na poziomie golfa.

O jaki fajny podkład muzyczny, pierwszy raz to słyszę tę piosenkę. Bardzo oryginalnie.
Nie!
Czy ludzie nie znają innych utworów wśród tysięcy zespołów? Czy może czekają, aż im się podsunie kolejny kawałek w radiu i powie się im, że od teraz jest "modny" i "na czasie", bo nie mają własnego gustu. Please die.
PS: A piłkarskim damulkom współczuję, nie udało im się dostać do szkoły aktorskiej to wybrali sport i się najwidoczniej męczą.
Nie!

Czy ludzie nie znają innych utworów wśród tysięcy zespołów? Czy może czekają, aż im się podsunie kolejny kawałek w radiu i powie się im, że od teraz jest "modny" i "na czasie", bo nie mają własnego gustu. Please die.
PS: A piłkarskim damulkom współczuję, nie udało im się dostać do szkoły aktorskiej to wybrali sport i się najwidoczniej męczą.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie