Polecam też tych metroseksualistów z ekipy BoneDeath co śmigają na bmxach. Mimo obcisłych rurek mają jaja skurczybyki.
@PapaGienio
Nie porównuj gówna do czekolady...
Piwo za pokazanie kto ma jaja w kroku a kto żel na włosach.
Nie porównuj gówna do czekolady...

Piwo za pokazanie kto ma jaja w kroku a kto żel na włosach.
Nie rozumiem jak można jarać się 22 pedałami latającymi w te i we w te za piłką przez 90 minut, emocje na poziomie golfa.
Celne w c🤬j, Piwko!
Więcej tego typu kompilacji, trzeba wyplenić tą erę pedalstwa i handlu ludźmi jaką bez wątpienia jest Piłka nożna.
Więcej tego typu kompilacji, trzeba wyplenić tą erę pedalstwa i handlu ludźmi jaką bez wątpienia jest Piłka nożna.

Utwór to AWOL Nation - Sail, piłowany k🤬a w co drugim filmiku na YT gorzej niż to c🤬jowe GÓWNO z requeim dla snu na pedalskim fortepianiku.
Sail był fajny, za pierwszym i drugim razem. Przy 29394354 trochę wk🤬ia.
Sail był fajny, za pierwszym i drugim razem. Przy 29394354 trochę wk🤬ia.

O jaki fajny podkład muzyczny, pierwszy raz to słyszę tę piosenkę. Bardzo oryginalnie.
Nie!
Czy ludzie nie znają innych utworów wśród tysięcy zespołów? Czy może czekają, aż im się podsunie kolejny kawałek w radiu i powie się im, że od teraz jest "modny" i "na czasie", bo nie mają własnego gustu. Please die.
PS: A piłkarskim damulkom współczuję, nie udało im się dostać do szkoły aktorskiej to wybrali sport i się najwidoczniej męczą.
Nie!

Czy ludzie nie znają innych utworów wśród tysięcy zespołów? Czy może czekają, aż im się podsunie kolejny kawałek w radiu i powie się im, że od teraz jest "modny" i "na czasie", bo nie mają własnego gustu. Please die.
PS: A piłkarskim damulkom współczuję, nie udało im się dostać do szkoły aktorskiej to wybrali sport i się najwidoczniej męczą.
Ja p🤬le... Te porównanie ma tyle sensu co porównywanie ryby z wielbłądem...

podpis użytkownika
Przybyłem, zobaczyłem i oczom nie wierzę.

K🤬a, ale po c🤬j ten rowerzysta ma symulować? Jak nie ukonczy wyscigu to przegra. A pilkarzykom sie to oplaca, pomimo tego ze wyjdzie na symulanta i pedala, ale za to wygra mecz i jeszcze dostanie kase za symulke.