👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 6:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

hehe nie no tak serio to nie mogę sobie wyobrazić miny złodzieja w takiej sytuacji :O

Złodziej miał taką minę, i tak był zdziwiony, że aż zdjęcie zrobił i wstawił na sadola. Pogratulować.

Linekk napisał/a:
Jeszcze nikt nie podał marki auta?
![]()
A zatrzymanie się?![]()
Primo - reczny, secundo hamulec nozny. Przeciez to jest polaczenie dwoch pedalow, hamulca i sprzegla, a nie jakas blokada ich naduszania

black88 napisał/a:
Przeciez to jest polaczenie dwoch pedalow, hamulca i sprzegla, a nie jakas blokada ich naduszania
![]()
Nie widzisz "stópki" uniemożliwiającej wciśnięcie pedałów?

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie