Cytat:
Jose Nascimento trafił do więzienia o zaostrzonym rygorze za brutalny gw🤬t na 5-latce. Przez długie miesiące rył dziurę w ścianie celi, którą planował uciec na wolność. Okazało się jednak, że otwór jest za mały, a facet utknął. Z okazji postanowili skorzystać współwięźniowie…
Cytat:
Przez całą noc wołał o pomoc strażników, jednak ci nie nadchodzili. Podczas gdy Jose był już połową ciała na wolności, dolna część ciała nadal była w celi. Więźniowie nie mogli przejść obojętnie i przez wiele godzin go gw🤬cili.
Cytat:
Za próbę ucieczki i zniszczenie muru więziennego skazany za pedofilię mężczyzna dostał dodatkowe 5 lat odsiadki. Co więcej, jeszcze przez kilka dni raczej nie usiądzie. Właśnie wrócił do więzienia po leczeniu w przywięziennej klinice. Trafił do niej z licznymi obrażeniami odbytu.
Miny strażników bezcenne
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
"...Okazało się jednak, że otwór jest za mały..."
No jakoś tak ma pecha do za małych otworów.
konto usunięte
2017-06-26, 22:52
Chyba nie tylko więźniowie korzystali
nie daje piwa za zmyślone opisy do filmow, nie twierdze ze ty te historyjske wymysliles, ale nie pasuje ona wcale do załączonych fot!
Ciekawy, więzienny mundurek.
Pewnie wchodzil w mniejsze dziurki
Ale jaka kulturka. Po wielokrotnym gw🤬cie, ostatni gw🤬ciciel grzecznie naciągnął mu na dupsko majty...
To jest najśmieszniejsza historia o jakiej czytałem od bardzo długiego czasu:D
Już kiedyś tę fotkę widziałem i z tego co pamiętam to był zwyczajny więzień który sie utknął na całą noc, ale o żadnym gw🤬cie i pedofilu mowy nie było.
Ene due rike FAKE
jednak czasem jest sprawiedliwość!