👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Obejrzałem jego nowe teledyski na kanale yt jak to jedzie w pupke tedego.. ogólnie to miał chyba jedną fajną płytę której można było słuchać. Teraz znowu uszy krwawią.. i te mokre majtki 13 latków w komentarzach..

Nooo 13 latki sie pocą w gaciach i komentarzach, a normalni w ciszy i spokoju słuchają sobie Ryśka ; )
Ja wciąż pamiętam jak zajarany byłem "Na legalu "(mam nawet oryginał)... teraz już jakoś nowa twórczość Peji mnie nie kręci. No ten numer o wódce to mu wyszedł

Rychu peja- gnojufka hahaha
wreszcie ktoś pokazał gdzie jest jego miejsce
wreszcie ktoś pokazał gdzie jest jego miejsce

dantel napisał/a:
peja pedał !!!
![]()
Nie, to nie to... Ale następnym razem Ci wyjdzie, nie martw się.

normalnie ci pejowi "fani" to jak mochery są.Też czytałem komentarze tych jego pseudofanów i tak można dojść do wniosku, że zrobić i m wodę z mózgu jest tak łatwo.Rzeź normalnie."wypić piwo z ryśkiem to by było coś" albo "rysiek to jeden z inteligentów w ojczyżnie" to głeboko utkwiło w mojej pamięci myślałem ,że padnę ze śmiechu jak to przeczytałem.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie