👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:14
🔥
Nic lepszego już dziś nie zobaczysz
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Niby na tym beef polega, ale ja, zwykly szary czlowieczek, tam niewiem... Napinacie sie jakby chcial ukrasc wam cukierka. Chill ludziska!

Hesusmaryja, natężenie debili, dzieci i fanów hip- hopu w tym temacie przebija wszystko co zobaczyłem od tygodnia w internecie.

znawcaekranu napisał/a:
Zostawcie Ryśka ! Który to 2Pac ? Tik Taka kojarzę i Mariki Tiki i Kasztanki, ale już ich nie sprzedają ? 2Pac to jakiś nowy baton ? Jak czekoladowy to sie skuszę.
Debil jesteś. Posłuchaj prawdziwego rapu (2pac'a) a później się o nim wypowiadaj cymbale z ciemnogrodu

belladonnaa napisał/a:
Co do Peji i wiekszosci jego fanow: Chłop ze wsi wyjdzie, wieś z chłopa nigdy .
Jak bezsensownego zdania byś nie powiedziała za ten avek dam Ci piwo

(to Ty ?)
Bóg napisał/a:
Jak bezsensownego zdania byś nie powiedziała za ten avek dam Ci piwo![]()
(to Ty ?)
To akurat było trafione, nie wiem co w tym bezsensownego

Yos_hi napisał/a:
To akurat było trafione, nie wiem co w tym bezsensownego
Między innymi to że sam jestem ze wsi, a nie czuje się wieśniakiem.
I stwierdzenie że wieś z chłopa nigdy nie wyjdzie jest po prostu nietrafione.
Chociaż, czekaj - czułbym się obrażony gdyby nazwali mnie mieszczuchem - śmierdzi to dla mnie lalusiem który nie potrafi gwoździa przybić, JP w ciuchac od mamusi stylizowany na gangstera który ma problemy życiowe a rączkami nigdy nie dotknął pracy.
Dlatego nie zarzucam nikomu że wieśniaków postrzega jako "e Stachu gnoju trzeba nawieźć" skoro sam patrze stereotypowo (takie miałem szczęście do ludzi).
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie