Główna Poczekalnia (6) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:59
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2010-05-19, 0:32 15
Wiecie co z nim zrobić!

Zgłoś
Magik2501 2010-05-19, 0:38 19
Ohh ciekawe kiedy zaczną pisać tru-JPna100% i potępią tego konfidenta co "uprzejmie donosi"
Zgłoś
mateuszmatel 2010-05-19, 0:44 12
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2010-05-19, 0:52 28
Daję piwo, bo norrrmalnie tego ćwoka nie cierpię.
Zgłoś
konto usunięte 2010-05-19, 1:06 4
ćwok ćwokiem ale donosicielstwo do koncernów to gorzej niż z sb współpracować, maciek ci w pupe
Zgłoś
Magik2501 2010-05-19, 1:27 29
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2010-05-19, 1:57 21
Zgłoś
konto usunięte 2010-05-19, 5:29 27
Zostawcie Ryśka ! Który to 2Pac ? Tik Taka kojarzę i Mariki Tiki i Kasztanki, ale już ich nie sprzedają ? 2Pac to jakiś nowy baton ? Jak czekoladowy to sie skuszę.
Zgłoś
konto usunięte 2010-05-19, 9:04 3
Zgłoś
vilay 2010-05-19, 9:07 6
znawcaekranu napisał/a:

Zostawcie Ryśka ! Który to 2Pac ? Tik Taka kojarzę i Mariki Tiki i Kasztanki, ale już ich nie sprzedają ? 2Pac to jakiś nowy baton ? Jak czekoladowy to sie skuszę.

Z której jaskini wy kur*a wychodzicie? Skad wy sie bierzecie? Rozumiem, zeby nie znac 50centa czy inna amerykanska biede, ale kur*a 2Paca? Fakt nie leci na esce i w vivie to nie slyszales nigdy...
Zgłoś
aargh 2010-05-19, 9:15 45
@up
Kolego jestes debilem chyba ze nie ogarnales tak pieknej prowokacji.Ale widze ze gify potrafisz wstawiac absolwencie szkoly zawodowej gry na fortepianie.BRAWO !
Zgłoś
minkabletka 2010-05-19, 9:27 3
Ja jebie! Ludzie niewiecie kim jest 2pac?! To ja wam powiem... 2 pac jest dla Rap'u tym kim jest np. Elvis dla Rock'n'Roll'a. Pewnie nie słyszeliście go na Vivie ponieważ "nie żyje". "Zmarł" w 1996 roku. Jestem jego wielką fanką i boli mnie to jak jakiś pseudo Raper Rychu Peja kradnie bity dla takiej legendy. ŻAL JAKICH MAŁO!

p.s Nie pytajcie o cudzudzysłowia bo to odfdzielna historia, kto kojarzy 2pac'a to skojarzy
Zgłoś
konto usunięte 2010-05-19, 9:39 9
Zgłoś
konto usunięte 2010-05-19, 9:43
Heh z tym znaniem 2Paca to różnie bywa. Bylismy juz dość dawno, bo jeszcze w liceum na cmentarzu z okazji jakiegoś święta zwiazanego z chodzeniem po cmentarzach no i wypaliłem do kolegi "Ciekawe gdzie leży 2Pac.." a on do mnie z powagą "a nie wiem, nie znam, ja nie stąd jestem"... Osobiście szanuję 2Paca i lubie jego kilka kawałków, jednak nie słucham bo jest dość nudny
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem