Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Dorik 2016-03-08, 1:46 2
proponuje tam pojechać i bosymi nogami sie po tym przejść => czekamy na materiał na harda
Zgłoś
Glebrin 2016-03-08, 3:20 8
@UP to nie szkło tylko cieniutki lodzik..
Zgłoś
W................. 2016-03-08, 5:07 2
Jest godzina 5:04, wszedłem na sadistic, żeby zresetować mózg przed dalszą pracą, po czym oglądam, jak się kruszy lód...
Zgłoś
kartacz 2016-03-08, 5:49 2
Ustawiłem sobie na wygaszacz ekranu.
Zgłoś
Byt 2016-03-08, 6:30 11
Zgłoś
C................l 2016-03-08, 10:29 3
Tak właśnie wyglądał zakrzep krwi mojej teściowej.
Zgłoś
flyzupan 2016-03-08, 10:57
Byt, k🤬a jacy debile "call 911" hahah. zamiast ustawić płot czy coś to k🤬a "fucking hell aaaaaaa"
Zgłoś
Daedra 2016-03-08, 11:17 1
Zajebiste zjawisko.
Zgłoś
InnyName 2016-03-08, 11:43
z naturą nie wygrasz

podpis użytkownika

WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODP🤬LONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE K🤬A INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.
Miłego oglądania. Pozdrawiam!
Zgłoś
malyszkielce 2016-03-08, 12:07
Ja mam pytanie do jakiegoś eksperta, kiedy i jak to się kończy?
Zgłoś
K................H 2016-03-08, 13:17 2
malyszkielce napisał/a:

Ja mam pytanie do jakiegoś eksperta, kiedy i jak to się kończy?

Nie jestem ekspertem, ale może Ci wyjaśnię. Potoczna nazwa to "lodowe tsunami", tafla lodu jest wypychana na ląd albo poprzez wiatr, albo poprzez prądy (niekoniecznie morskie, są też w jeziorach tyle że przepływowych [tam gdzie rzeka przepływa przez jezioro]). Jak śniegi zaczną topnieć to woda spływa do rzeki i płynie z większą siłą, tak samo lód na tym jeziorze zaczyna topnieć, więc jest słabszy. Silny wiatr + siła wody płynącej może w łatwością wypchnąć taką taflę
Jeżeli się mylę, poprawcie
Zgłoś