Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
kumak3 2025-07-11, 21:11
Ale będzie miał zakwasy po takich ćwiczeniach 😆
Zgłoś
Shaolin_Majster 2025-07-11, 21:25 4
Driver19cm napisał/a:

K🤬a, ale dobra klepa. Jazda bez trzymanki. Gdzie to można kupić? Ma ktoś namiar na dilera ?

Krutki, jednak z tą piwnicą u mnie, to nie wypali... Mój terapeuta twierdzi, że jak do mnie wbijesz, to skończymy jak Ci na filmie. I cała terapia psu w dupę.
Sory Stary. 🥺
Zgłoś
JoSeed 2025-07-11, 21:33 6
Shaolin_Majster napisał/a:

Krutki, jednak z tą piwnicą u mnie, to nie wypali... Mój terapeuta twierdzi, że jak do mnie wbijesz, to skończymy jak Ci na filmie. I cała terapia psu w dupę.
Sory Stary. 🥺

Który będzie w staniku? 🤔
Zgłoś
Shaolin_Majster 2025-07-11, 21:38 2
JoSeed napisał/a:

Który będzie w staniku? 🤔

Zgłoś
Baronessa 2025-07-11, 22:34 1
Geraldinio napisał/a:

Fentanyl to raczej nie jest, bo by w połowie tańca zesztywniał i tak by już mu zostało prędzej amfa, ale nie wydaje mi się żeby było go na nią stać, więc hera, koka, dopalacze...
ps
i nie, nie wiem tego z autopsji, po prostu dużo czytam

Prędzej mefedron, albo jakieś bliżej nieokreślone dopy... Po amfie/koksie byłby agresywny. Po mefie podobno tak wykręca...
Zgłoś
Igorek95 2025-07-11, 22:41 1
Mnie to ciekawi z takiego medycznego punktu widzenia, że tak ich wykręca, a jednak się nie wywracają

podpis użytkownika

Życie to choroba, co najszybciej zabija.
Zgłoś
Antebot 2025-07-11, 23:14 1
Zagra Jokera w kolejnej odsłonie filmu o klaunie.
Zgłoś
Geraldinio 2025-07-11, 23:20 3
Przerażające ilu tu specjalistów w tym temacie. Ja najmocniejsze co brałem, to bimber przypadkiem podpity, jak sobie ojciec w herbacie zrobił, tak dla niepoznaki. I tej wersji się trzymajmy...

podpis użytkownika

Si vis pacem, para bellum.
Zgłoś
ZRMTorun 2025-07-11, 23:43 1
co ten quasimodo wyprawia
Zgłoś
RodrigoCortez 2025-07-11, 23:44
wygląda jak te robale z "Facetów w czerni "
Zgłoś
SramNaIdiotów 2025-07-11, 23:46 2
Geraldinio napisał/a:

Fentanyl to raczej nie jest, bo by w połowie tańca zesztywniał i tak by już mu zostało prędzej amfa, ale nie wydaje mi się żeby było go na nią stać, więc hera, koka, dopalacze...
ps
i nie, nie wiem tego z autopsji, po prostu dużo czytam

Ja też nie znam z autopsji, ale mając chociażby odrobine oleju w głowie, masz na wyciągnięcie ręki dostęp do deepweb i tamtejszych marketów - to k🤬a w przeciągu kilku minut dowiesz się, że:
1. Heroina jest droga. Kiladziesiąt dolarów za gram (to też stąd fentanyl jest tak popularny, bo mocniejszy i k🤬a 10x tańszy).
2. Kokaina jest jeszcze droższa od heroiny ... Nie bede tego komentował...
3. Amfetamina jest tania. Bardzo tania. Kilka dolków za gieta
4. Metaamfetamina jest na poziomie cenowym heroiny - więc też jest droga (myślałem, że to jakE grosze kosztuje, a tu sie ceni produkt)

Tak więc tak - nie stać go na tanią amfe, więc wali w c🤬j droższą here i droższy od hery koks. Tadam!

Tuz intelektu, oczytany myśliciel.

Ja p🤬le, jak głupim trzeba być, żeby w świecie, gdzie informacje i ich weryfikacja są na wyciągnięcie ręki, p🤬lić takie kocopoły i jeszcze podkreślać, że ta wiedza wynika z oczytania.
🤣🤣🤣🤣🤣

Ja p🤬le, miałem nasrać na Ciebie, a sam sie zaraz ze śmiechu posram.

Idz pubchem poczytaj (spoko, to nie deepwebowe forum...), nie zaszkodzi Ci... Tam możesz zdobyc ciutke wiedzy o chemii. Zaś czytanie Pudelka, zostaw dla Żony, dziewczyny, czy tam ręki.

Pozdrawiam.
Adam Małysz.
Zgłoś
alpax 2025-07-11, 23:58 1
Mnie to zastanawia jak oni po tym fentanylu się tak wyginają i się nie wyp🤬olą.. ja wypije 2 piwa i zawsze glebę zaliczę
Zgłoś
Geraldinio 2025-07-12, 0:11 3
SramNaIdiotów napisał/a:

Ja też nie znam z autopsji, ale mając chociażby odrobine oleju w głowie, masz na wyciągnięcie ręki dostęp do deepweb i tamtejszych marketów - to k🤬a w przeciągu kilku minut dowiesz się, że:
1. Heroina jest droga. Kiladziesiąt dolarów za gram (to też stąd fentanyl jest tak popularny, bo mocniejszy i k🤬a 10x tańszy).
2. Kokaina jest jeszcze droższa od heroiny ... Nie bede tego komentował...
3. Amfetamina jest tania. Bardzo tania. Kilka dolków za gieta
4. Metaamfetamina jest na poziomie cenowym heroiny - więc też jest droga (myślałem, że to jakE grosze kosztuje, a tu sie ceni produkt)
Tak więc tak - nie stać go na tanią amfe, więc wali w c🤬j droższą here i droższy od hery koks. Tadam!
Tuz intelektu, oczytany myśliciel.
Ja p🤬le, jak głupim trzeba być, żeby w świecie, gdzie informacje i ich weryfikacja są na wyciągnięcie ręki, p🤬lić takie kocopoły i jeszcze podkreślać, że ta wiedza wynika z oczytania.
🤣🤣🤣🤣🤣
Ja p🤬le, miałem nasrać na Ciebie, a sam sie zaraz ze śmiechu posram.
Idz pubchem poczytaj (spoko, to nie deepwebowe forum...), nie zaszkodzi Ci... Tam możesz zdobyc ciutke wiedzy o chemii. Zaś czytanie Pudelka, zostaw dla Żony, dziewczyny, czy tam ręki.
Pozdrawiam.
Adam Małysz.

tak z czystej ciekawości, a co ty dziś przyjebłeś waląc tego posta?

podpis użytkownika

Si vis pacem, para bellum.
Zgłoś
mauser 2025-07-12, 0:13
j🤬 ćpunów , powinni do tego strzelać
Zgłoś
SramNaIdiotów 2025-07-12, 0:36 2
Geraldinio napisał/a:

tak z czystej ciekawości, a co ty dziś przyjebłeś waląc tego posta?

Ja p🤬le, żenujący jesteś - już k🤬a, zamiast przyznać, że żeś sie pomylił (tak, zweryfikowałem to, co napisałeś w kilka minut, używając do tego internetu - nie był to wielki wysiłek intelektualny), to próbujesz mi ubliżyć pytając, co dziś przyj🤬em.

Jesteś głąbem do kwadratu kolego.

Był taki, co 1500 książek przeczytał. I zapchał se głowe jakimiś pierdołami o żabach i próbował na siłę zainteresować tym innych...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie