Ja p🤬le, żenujący jesteś - już k🤬a, zamiast przyznać, że żeś sie pomylił (tak, zweryfikowałem to, co napisałeś w kilka minut, używając do tego internetu - nie był to wielki wysiłek intelektualny), to próbujesz mi ubliżyć pytając, co dziś przyj🤬em.
Jesteś głąbem do kwadratu kolego.
Był taki, co 1500 książek przeczytał. I zapchał se głowe jakimiś pierdołami o żabach i próbował na siłę zainteresować tym innych...
Twoja weryfikacja polega na fejkniusach i opiniach ruskich trolli. Jeśli uważasz, że prokuratura, TVN, TVP, Polsat, Onet, WP i największe polskie mednia kłamią, to podaj ich do sądu, do tego czasu jesteś bezczelnym kłamcą i ruskim konfidentem.
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.Prędzej mefedron, albo jakieś bliżej nieokreślone dopy... Po amfie/koksie byłby agresywny. Po mefie podobno tak wykręca...
To jest bujda na resorach stary. Jeśli waliłby testosteron w dupsko, to dopiero wtedy mógłby być agresywny, choć rzadko widywałem takie przypadki. Nigdy nie spotkałem się z taką sytuacją w przypadku 'normalnych' ludzi wciągających to gówno, naprawdę nigdy, a mam spore doświadczenie.
Twoja weryfikacja polega na fejkniusach i opiniach ruskich trolli. Jeśli uważasz, że prokuratura, TVN, TVP, Polsat, Onet, WP i największe polskie mednia kłamią, to podaj ich do sądu, do tego czasu jesteś bezczelnym kłamcą i ruskim konfidentem.
Co Ty p🤬lisz? 😂
Jesteś debilem. Im więcej mówisz tym bardziej to widać - albo jesteś upośledzony ... Tak tak, tusk, ruski agent, i putin, a to wszystko pod logiem tvn.
Na tvn sprawdzilem ile kosztują wymienone przez ciebie substancje. Putin pomagał mi logowac sie do Tora (tak tak, takie szyny - u nich jest inny rozstaw), zaś tusk wybierał deepwebowe (po polsku "głęboka sieć") - fora ... dla wędkarzy. Szymon hołownia tez tam był i kierował ruchem lotniczym - żeby był kontrolowany odlot.
A ty mnie pytasz, co ja brałem, przed pisaniem komenta - to ja się Ciebie zapytam odwrotnie - leki na schizofrenie wziąłeś przed pisaniem, czy pomagał ci ten kolega, co go nikt nie widzi?
Serio, współczuję Ci. Może jednak wróć do tego czytania, bo pisanie obnaża Twoje braki ...
K🤬a, braki ... Pustke.
Chciałem zapytać jaki masz iloraz inteligencji, ale tu masz k🤬a iloczyn.