Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:42
budowapl Wczoraj 11:11 4
Rowerowe love
Zgłoś
GrubyKleks Wczoraj 11:14 9
i ta morda jakby zasnął albo nie myślał
Zgłoś
kuba1986 Wczoraj 11:26 5
GrubyKleks napisał/a:

i ta morda jakby zasnął albo nie myślał

U nich to standard...
Zgłoś
RandallFLAGG Wczoraj 11:45 3
Patrz przed siebie - samochody są wszędzie!
Zgłoś
Kokosz88 Wczoraj 13:38 3
I tak powie, że to wina kierowcy auta
Zgłoś
multiple_sprzedam_pilnie Wczoraj 14:39 8
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
ogmajk Wczoraj 15:14 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
elim Wczoraj 17:07 1
jak się jeździ tak na rowerze, mocno pochylona sylwetka, w kasku, to patrzenie przed siebie nie jest domyślną opcją, tzn. w naturalny sposób głowa wędruje w dół i trzeba się pilnować żeby trzymać ją tak żeby widzieć gdzie się jedzie, tak więc jak widzicie takiego pedalarza to uważajcie bo może was nie widzieć.
Zgłoś
Ryju1983 Wczoraj 17:47 4
Zasnął za kierownicą 🤣
Zgłoś
smoke8787 Wczoraj 18:24
elim napisał/a:

jak się jeździ tak na rowerze, mocno pochylona sylwetka, w kasku, to patrzenie przed siebie nie jest domyślną opcją, tzn. w naturalny sposób głowa wędruje w dół i trzeba się pilnować żeby trzymać ją tak żeby widzieć gdzie się jedzie, tak więc jak widzicie takiego pedalarza to uważajcie bo może was nie widzieć.

Aż się zalogowałem. Zajebista masz teorie , ja mam wg. ciebie uważać bo tępy UJ wsiadł na szprychy i nie patrzy gdzie jedzie ?! Matka wie że cpiesz?
Zgłoś
666qrA Wczoraj 22:52
A babka pyta sie czy upadł ? Ach te baby 🤣
Zgłoś
elim Dzisiaj 0:19
smoke8787 napisał/a:

Aż się zalogowałem. Zajebista masz teorie , ja mam wg. ciebie uważać bo tępy UJ wsiadł na szprychy i nie patrzy gdzie jedzie ?! Matka wie że cpiesz?

Tak, lepiej uważać na takich pedalarzy bo mogą jechać na ślepo. Co z tego że jedziesz zgodnie z przepisami jak taki tępy uj wjedzie w ciebie i popsuje ci dzień.
Zgłoś
amba88 Dzisiaj 6:05
Może znal kamerzyste i wpadł się przywitać?
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem