📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:42

GrubyKleks napisał/a:
i ta morda jakby zasnął albo nie myślał
U nich to standard...
jak się jeździ tak na rowerze, mocno pochylona sylwetka, w kasku, to patrzenie przed siebie nie jest domyślną opcją, tzn. w naturalny sposób głowa wędruje w dół i trzeba się pilnować żeby trzymać ją tak żeby widzieć gdzie się jedzie, tak więc jak widzicie takiego pedalarza to uważajcie bo może was nie widzieć.
elim napisał/a:
jak się jeździ tak na rowerze, mocno pochylona sylwetka, w kasku, to patrzenie przed siebie nie jest domyślną opcją, tzn. w naturalny sposób głowa wędruje w dół i trzeba się pilnować żeby trzymać ją tak żeby widzieć gdzie się jedzie, tak więc jak widzicie takiego pedalarza to uważajcie bo może was nie widzieć.
Aż się zalogowałem. Zajebista masz teorie , ja mam wg. ciebie uważać bo tępy UJ wsiadł na szprychy i nie patrzy gdzie jedzie ?! Matka wie że cpiesz?
smoke8787 napisał/a:
Aż się zalogowałem. Zajebista masz teorie , ja mam wg. ciebie uważać bo tępy UJ wsiadł na szprychy i nie patrzy gdzie jedzie ?! Matka wie że cpiesz?
Tak, lepiej uważać na takich pedalarzy bo mogą jechać na ślepo. Co z tego że jedziesz zgodnie z przepisami jak taki tępy uj wjedzie w ciebie i popsuje ci dzień.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie