Lokalne zwierzęta pomagają przy oprawianiu ryb na targu. Prynajmniej resztki, czyli "odpad" jest ograniczony do minimum. Słoń morski oswojony niczym azor podczas uboju świniaka, a pelikany natrętne jak nasze mewy
Zajumane z JM, może mało sadystyczne ale są zwłoki i nóż
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Słoń morski czeka na swoją kolejkę pod nóż. Tuczą go jak prosiaka.
sam jesteś słoń morski, to jest lew (morski)
OxY
2018-10-29, 13:15
@up ale się zaj🤬em, nie wiem co mi się wkręciło ze słoniem, wyszedłem na dzbana morskiego bo nawet w youtube'owym opisie jest "Lion".
Uprzejmie proszę Administrację o poprawienie tytułu, opisu oraz tagów ze słonia na lwa. Dziękuję.
Sanepid to pewnie płacze od sprzątaczki po detektora departamentu jak ogląda ten filmik...
konto usunięte
2018-10-29, 15:05
Łapka na pelikany
To jest wieloryb lądowy.
Murzyni by ją zaj🤬i a pelikany cierpliwie czekają.
Uchatka kalifornijska ...(lew morski)
sea lion - lew morski, ale angielski trudny język więc można wybaczyć. Dokładniej to uchatka. W tym przypadku to rzeczywiście uchatka kalifornijska.
k🤬a, sami znawcy, sami zoofile, ale zwierzaki wychowane, ani nie kradną, ani pod nóż się nie wpierdzielają, pewnie jest tak kilka stoisk i każdy ma swojego żywiciela
c🤬j tam, to jest foka i koniec
hehe, tagi Ci poprawili, a opis dalej ze słoniem

Za to dopisali morsa

, może jeszcze rodzima foka szara?
OxY napisał/a:
Uprzejmie proszę Administrację o poprawienie tytułu, opisu oraz tagów ze słonia na lwa. Dziękuję.
Na sam wpierw, jak mniemam będziesz musiał op🤬lić pęto, temu co ma najwięcej piw. Zaś później się dobrze złamać do przodu, bo masz ich chyba najwięcej. Taki japoński ukłon.