Nagralem kilka klipow z wakacji, ktore spedzilem nad morze. Sa to sklejki z 10 dni, zapraszam do treningow street workoutu, jesli ktos nie ma pieniedzy na silownie lub poprostu wydaje mu sie nudna
Wszelkie pytania kierowac na moj fanpage: Kura - handstand, street workout nie tutaj, bo sa ograniczenia komentowania, pozdro chlopy i panie !
Ale to co robisz to to nawet nie jest street workout, jestes w tym od niedawna ale naprawde to nie powód by tak pisać. A do tego te nogi, masakra.
@brylant1412
Z pasji się zazwyczaj nie żyje. Jeden po pracy wali browara przy tv, drugi coś ze sobą robi. Z picia browarów da się wyżyć? No właśnie.
podpis użytkownika
Gdyby socjaliści rozumieli ekonomię, nie byliby socjalistami.
W................k
2015-07-29, 0:35
Umiem lepiej, ale nie nagram bo nie chce mi się wstać od kompa
Karwa jestem pijany i robi to na mnie zajebiste wrażenie o.0
h................u
2015-07-29, 12:14
Za coś pożytecznego byś się wziął, nie wiem piwa napił, eurosport pooglądał
sfd.pl/Artyku%C5%82_Kalistenika%2C_skazany_na_trening_hit_czy_marketin...
Co kto lubi.
Ćwiczę ze "Skazanym na trening" polecasz?
p................m
2015-07-29, 14:07
Za władek zawsze piwko!
C................u
2015-07-29, 17:47
Dawaj pod lagune na drążek

150 zł czeka
za ludzi z władka zawsze leci piwko
Ja mam tylko dwa pytania: czym się zajmujesz oprócz tego - tzn. pracujesz gdzieś, studiujesz?? Ile poświęcasz na to czasu?
A mi bebech wyj🤬o i nie wiem dlaczego chociaż w budowlance siedzę i zap🤬lam hmm...
Stawiam że godzina - dwie ćwiczeń dziennie ale przede wszystkim to DIETA DIETA DIETA DIETA ;]
Tylko jak zacząć przy niedowadze ;D Dodatkowo dochodzi brak miejsca na takie ćwiczenia. Mieli u mnie wybudować plac do street workoutu, a wybudowali jakiś sp🤬olony, kolejny, niepotrzebny i nieużywany plac zabaw.