tak za ojcem z kamerą chodzić i go pouczać..
Możesz chodzić, nikt ci nie broni. Zrobimy wtedy specjalnie dla ciebie temat zbiorczy i zapoczątkujemy akcję "HAL9000/2 Sprzątaj po swym ojcu". Robisz postępy w jego edukacji i trzymamy kciuki bo może uda się tobie nauczyć korzystać go z toalety jak normalny człowiek. Jesteśmy z TOBĄ!

podpis użytkownika

Zrobimy wtedy specjalnie dla ciebie temat zbiorczy i zapoczątkujemy akcję "HAL9000/2 Sprzątaj po swym ojcu".
Dziękuję za troskę na mój temat ale już o cały rząd więksi wspominali o mnie, prawdziwe media przez duże "M":
a ty czym się możesz wykazać?

nie ja ten materiał zapodałem wiec nie kombinuj ... po za tym:
Dziękuję za troskę na mój temat ale już o cały rząd więksi wspominali o mnie, prawdziwe media przez duże "M":
a ty czym się możesz wykazać?
Doczekał się swoje 19 sekund w telewizji.

Co tam się odj***ło, że gość to zbiera gołymi ręcami?
Rękoma baranie

Co tam się odj🤬o, że gość to zbiera gołymi ręcami?
a niby czym miał to zebrać? może do gęby
podpis użytkownika
We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
podpis użytkownika
Tak właśnie myślałem...A później tymi rękami dotknie klamki od sklepu, którą ty dotkniesz. Tacy ludzie to siedlisko bakterii, zarazy, bomba biologiczna. Siadając w autobusach, dotykając poręczy wymieniamy sie z kimś takim zarazą fuu. Wszy ubraniowe, glowowe wszystko można złapać :/
Tacy ludzie? Jak będziesz kiedyś w jakiejkolwiek większej toalecie, to zwróć uwagę ile osób po 'załatwieniu sprawy' myje w ogóle ręce.
podpis użytkownika
;D