👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
45 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Szkoda, że kierowca tira nie miał kija i mu drugiej łapy nie połamał.
@Up
Przepraszam wywrotki
@Up
Przepraszam wywrotki

TymoOon napisał/a:
Szkoda, że kierowca tira nie miał kija i mu drugiej łapy nie połamał.
@Up
Przepraszam wywrotki
Dobrze że przeprosiłeś wywrotki inaczej musiałyby się pogniewać

Jak to jest, że oni zawsze na tylnym siedzeniu mają jakiegoś pala ? Zupełnie tego nie pojmuje. Penie dlatego że mieszkam w Polsce.
Dziwne że kierowca tira nie nacisnął na gaz i nie zmiótł tego kmiota jak wyciągnął pałkę.
Nie chcę nic mówić, ale tytuł i podpis filmiku się wykluczają.

Klient w krawacie jest mniej awanturujący się. Takim cwaniakom zawszę życzę końca na drzewie.

Wyniki sprzedaży sprzętu sportowego jednogłośnie wskazują, że baseball to najpopularniejszy sport w Rosji

Rozumiem, że każdy rusek ma w wyposażeniu obowiązkowym samochodu bejsbola tak jak apteczkę i gaśnicę?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie