Oto promo PPP czyli Polskiego Portalu Penspinerów z 2011 roku. Penspinning rozwija się na całym świecie. To czołówka naszych zawodników
Mody czyli długopisy do kręcenia składane są własnoręcznie, więc nie są drogie. Trzeba do tego trochę wytrwałości i cierpliwości, ale nie jest trudno. Osobiście trenowałem około roku, a do tej pory kręcę czasami dla zabawy. Zainteresowanych zapraszam na
penspinning.pl/
Nie mieli komu palcówy zrobić, to chociaż się na pisakach wyżyli
Konto usunięte
2013-05-07, 16:32
lamerski sport dla lamerskich ludzi.. wy bawcie się pisaczkami a ja idę zbezcześcić jakieś fajne cycki
na początku przeczytałem Penis spining...
Cytat:
lamerski sport dla lamerskich ludzi.. wy bawcie się pisaczkami a ja idę zbezcześcić jakieś fajne cycki
Po pierwsze jak coś jest dla ciebie niewykonalne, to nie znaczy, że jest "lamerskie", a po drugie cycki matki się nie liczą.
Leti
2013-05-07, 20:26
co polibuda robi z ludźmi ...
podpis użytkownika
Lubię mówić ludziom, że mam serce małego chłopca. Potem mówię, że jest w słoiku na moim biurku. - Stephen King / 1750
Ja zrozumiałem składanie długopisów jako praca w domu. Daaaawno temu znajomy składał. I ręcznie malował, własnym pomysłem, wacik maczał w kilku farbach i powstawały niepowtarzalne kolory tęczy. Firma zaj🤬a pomysł, każdy zaczął tak robić, i przestało to być opłacalne. Na tyle, że teraz są rozdawane gratisowe długopisy z reklamą.
Konto usunięte
2013-05-07, 22:44
Niby fajne, ale bez kasku i ochraniaczy nie spróbowalbym.
te wasze długopisy nawet nie leżali obok długopisów.. jakies gówna ze stulejkami wtf

50zl za dlugopisik
nie wiem czemu, chyba wzgląd sadola ale przeczytałem "penis spinning" zamiast pen ;e....
Konto usunięte
2013-05-08, 9:23
dla zainteresowanych tematem strona o peninspingu, a na głownej filmik dwóch mistrzów świata w tej dziedzinie :
<b>Popisowa produkcja<b/>
wowomg.com/
Konto usunięte
2013-05-08, 9:57
To też przyszło z Japonii ale już nie jest be?
Konto usunięte
2013-05-08, 14:46
C🤬ja tam, ja się jaram, widziałem to już parę lat temu. Fajna zajawka, nei trzeba mieć dużo pieniędzy a i ćwiczyć można w krótkiej wolnej chwili. Sportem może i bym tego nie nazwał, ale i tak mi się podoba.
Konto usunięte
2013-05-08, 19:24
kręcą długopisami na lekcjach zamiast uważać. Już wiadomo dlaczego z gimbazy teraz debile wychodzą.
C🤬jowy ten penisspining...