Filmik przedstawiający mrożący krew w żyłach trening wojowników Pentjak! Pseudo hardkory i te całe ścierwo, które spotykamy na ulicach mogą im czyścić buty!
Na necie znajdziecie tego więcej, równie mocnych!
PS. Szukałem tego tutaj, ale nie znalazłem więc nie mam pojęcia dlaczego ktoś usunął ten temat. Jeżeli coś się nie zgadza z regulaminem proszę o info, żebym wiedział na przyszłość.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2010-04-29, 17:58
chciałbym zobaczyć minę tych co ćwiczą parkour

naprawdę że mogą im buty czyścić!!
konto usunięte
2010-04-29, 18:21
To już wiem co ten trenował...
tyle lat są pewnie poddawani ćwiczeniom na wzmocnienie, że pod koniec, po takim upadku czują tylko ogólny ból a nic się nie łamie.
Podobnie było z gostkiem który miał jaja ze stali i wytrzymywał kopnięcia i innym, który waląc palcami w drzewo korę zdzierał.
konto usunięte
2010-04-29, 22:41
konto usunięte
2010-04-29, 23:38
kilka lat treningow i taki koles ląduje na wózku bo ma zniekształcony szkielet i nie moze chodzic bez balkonika, wtedy zacznie bolec naprawde:D
Mistrzowie jednego występu-jak kamikaze tylko zamiast pobudek religijnych kierują się zwykłą głupotą :]
"Aż mi się srać zachciało... Mamo, ja już nie będę" reakcja prawdziwego mężczyzny.
konto usunięte
2010-04-30, 11:08
No, prawdziwi kaskaderzy.
konto usunięte
2010-04-30, 13:08
Wg mnie to jakaś sekta/fanatycy, bo na innych filmikach widziałem jak jakiś ich guru okłada ich kijem, bądź polewa gotującym się olejem.
Ostatnia akcja z tego filmiku rządzi. Które to piętro? 3?
pięty skrobią o trawnik xD
konto usunięte
2010-04-30, 14:52
twardzi są ale faktycznie tę miłość do latania mozna nazwać fanatyzmem