Kompilacja fajna, szkoda tylko że okraszona taką c🤬jową jak na mój gust muzyką
Szacun dla nich wszystkich, nie ważne czy to ich praca, hobby czy po prostu rozrywka, mogą oderwać się od szarej rzeczywistości, a nie jak ja... pół życia na sadolu

podpis użytkownika
To się wyklepie.

Marzenia się spełniają ziomom a ja tylko siedzę przed komputerem i użalam się nad sobą
"People are awesome"
A połowa treści tego filmiku dotyczy zwierząt...
A połowa treści tego filmiku dotyczy zwierząt...
piwko za w miarę dobrą jakość ale tego gównianego brzęczenia nie da się znieść, polecam wyłączyć dźwięk
Wy narzekacie przed kompem siedzicie i wam c🤬jowo. To może by tak wyjść z domu i coś ze sobą zrobić? Mnie ten filmik motywuje, a nie przybija. Ci ludzie są tacy jak my, a różnią się tym że kiedyś powiedzieli sobie: "K🤬a, co ja robię ze swoim życiem". A my nie możemy? Możemy. Więc drodzy sadyści, ruszajcie dupy, i weźcie się za coś co przyniesie Wam zabawę (albo jakiś ciekawy materiał na HARD'a
)

podpis użytkownika
Don`t you wanna
Kobita odbijająca piłkę głową... AWESOME!
Siij z tą pseudo kompilacją okraszoną zdupczoną muzyką o niczym.
ps. fajnie jest robić w reklamie i marketingu i tworzyć takie gówna dla gimbazjady!
Siij z tą pseudo kompilacją okraszoną zdupczoną muzyką o niczym.
ps. fajnie jest robić w reklamie i marketingu i tworzyć takie gówna dla gimbazjady!

Uwielbiam takie kompilacje. Od razu uświadamiają mnie jak c🤬jowe i nudne jest moje życie.

@TomBoy
Tak trudno wyłączyć dźwięk i np. puścić sobie muzykę która Ci się podoba ? O.o
Tak trudno wyłączyć dźwięk i np. puścić sobie muzykę która Ci się podoba ? O.o