👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

@Kot Ty jesteś po prostu idiotą i prowokatorem. Brak mi słów. Ostatnim zdaniem swojej pierwszej wypowiedzi uogólniłeś wszystko. Nie dziw się, że ludzie są urażeni, skoro wypowiadasz się w tak niespójny i niekonsekwentny sposób. Na jaką reakcję liczyłeś nazywając ludzi: "pajacami z zapoconej siłowni"?. Przy czym w żadnym miejscu nie można wnioskować, że dzielisz ludzi z siłowni na pajaców i nie pajaców. Więc nazwałeś tak wszystkich chodzących na siłownię. A więc zarówno ja, mój ojciec jak i mój brat jesteśmy dla Ciebie pajacami z siłowni. Z takimi ludźmi jak Ty się nie polemizuje. Takich ludzi się po prostu wali w mordę. Może i ja mam swoje przerośnięte i rozbudowane na siłowni ego, ale Ty perorując w takim tonie robisz wrażenie miszcza sprtuf, który trenuje kalistenikę. Mam propozycję, jak zrobisz cały trening nagiego wojownika to wtedy wypowiedz się o sporcie. Bo póki co to nie masz za bardzo prawa mówić nic o trenowaniu czegokolwiek. Brak Ci chłopie pokory. A co do ostatniego postu. Na co dzień też motywujesz w taki sposób?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie