Filmik o umiejętnościach bardzo słynnego po ostatnim meczu Barcelona - Real pana Pepe.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:19
W końcu ile można akceptować udawanego bólu i jęków Barcelony. Chcieli fauli? proszę bardzo.
Też jakby mi ktoś wmawiał faule kiedy go nawet nie smyrnąłem zacząłbym faulować żeby zasłużył na piłkę a nie dzięki frajerstwu sędziego.
Też jakby mi ktoś wmawiał faule kiedy go nawet nie smyrnąłem zacząłbym faulować żeby zasłużył na piłkę a nie dzięki frajerstwu sędziego.
Piłka kopana i nasi najwierniejsi polscy kibice drużyn zagramanicznych
Ale się spinacie, a prawda jest taka ze każdemu zawodnikowi na świecie da się taki filmik skleić z urywków z rożnych meczy. Nie pochwalam tego zachowania pepe ale taka jest już piłka.
DO AUTORA FILMIKU. ten ostatni kopniak nawet nie dotknął nogi przeciwnika sa inne filmiki tego kopniaka z innej kamery i widać doskonale ze nawet nie dotknął a przez to zszedł z boiska. Pepe jest dobrym obrońca nawet jednym z najlepszych ale jak widzimy niektórych nie lubi bardzo
włosi maja podobny styl gry a tego nikt tak nie pokazuje:p
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie