Filmik o umiejętnościach bardzo słynnego po ostatnim meczu Barcelona - Real pana Pepe.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2012-01-21, 16:51
to jest pika nozna a nie teatr barcelonskich kukielek. byly juz na sadolu opery mydlane o barcelonie.Pepe chociaz nogi nie odstawia i gra na 100%. przypomnijcie sobie Cantone, to byl dopiero omen.
konto usunięte
2012-01-21, 17:36
hehe, i dobrze robi, jak kopnął farcelonczyków to dopiero zajebiste

hahahaha CHELSEA THE BEST!

farcelona
konto usunięte
2012-01-21, 18:30
W Priemier League to jest na porządku dziennym. Tam dostaną w mordę kopa i nie leżą pół godziny na boisku, tylko wstają czym prędzej bo takie aktorstwo może im tylko zaszkodzić straconą bramką. Co do ostatniego ataku, to było na piłkę i Alves przyaktorzył tak ładnie odskakując.
szkoda, ze wszyscy tak nie graja, wtedy może byłbym fanem piłki..
Do świra Materazziego mu jeszcze brakuje.
Swoją drogą to pomylil dyscypliny. Mogł wybrac hokej na lodzie tam wielu tak gra i az takiego problemu nie ma.
konto usunięte
2012-01-21, 22:42
Pepe jest zawodnikiem twardym. Załosne jest teraz użeranie się nad nim po meczu z Barceloną. Wielcy kibice odezwali się po oglądnięciu jednego meczu. Po za tym większa ilość tych fauli jest przypadkowa.
1:14 Ewidentnie widać, że nie trafił w piłkę. Nie patrzył się na rywala.
1:30 Paul taktyczny, który popełnia 98% środkowych obrońców. Stoper nie może dać się ograć. Więcej w tym aktorstwa "faulowanego"
2:50 Kopnął rywala piłką. Straszne.
2:59 walka bark w bark.
3:40 Żenada. Już dawno zostało udowodnione, że Pepe nie trafił w nogę Alvesa. Widać to na filmiku.
Zal wam dupe ściska, że on coś osiągnął i tyle.
konto usunięte
2012-01-21, 23:30
jeeeebany zbieracz bawełny!!!
Xenomorph08
W końcu ile można akceptować udawanego bólu i jęków Barcelony. Chcieli fauli? proszę bardzo.
Też jakby mi ktoś wmawiał faule kiedy go nawet nie smyrnąłem zacząłbym faulować żeby zasłużył na piłkę a nie dzięki frajerstwu sędziego.
konto usunięte
2012-01-22, 14:17
Twardym trzeba być, nie miętkim.