Filmik o umiejętnościach bardzo słynnego po ostatnim meczu Barcelona - Real pana Pepe.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:44
Niech go sklonują i zrobią z jego kopii drużynę, a football przestanie się ludziom kojarzyć z płaczącymi p🤬deczkami z Barceony.
zobaczcie 3.32 pepe go nie dotknal a dani alves juz z pol obrotu chcial walnac tego typa
Jedno zastrzeżenie dla twórcy, w momencie 3.32 Pepe nie go nie dotknął, było to wielokrotnie analizowane.
No... Nawet dodany faul na Alves'ie gdzie nie było kontatku.
Coliomht napisał/a:
Jedno zastrzeżenie dla twórcy, w momencie 3.32 Pepe nie go nie dotknął, było to wielokrotnie analizowane.
tak dodalem nawet link na 3ciej stronie komentarzy w którym dokładnie to widac.
jestescie na stonie sadistic! i marudzicie na pepe? to wami jest cos nie tak :p własnie dzieki takim jak ona taka strona jest ciekawa :p taki pepe sadysta :p
Jako autor wstawki nie jestem autorem filmu. Dla takiego obsrańca szkoda mi czasu. Znalazłem wrzuciłem. Endzoj
alkoboy napisał/a:
Jako autor wstawki nie jestem autorem filmu. Dla takiego obsrańca szkoda mi czasu. Znalazłem wrzuciłem. Endzoj
"takiego obsrańca" kolejny kibic Barcy
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie