raf-ret napisał/a:
i bul dupy katoli za panienkę na kiblu
wiesz co prawdopodobnie jak ja zostałeś ochrzczony, przyjąłeś 1 komunie itp. Dorosłeś i olałeś większość dogmatów i zasad Krk. Tyle nas łączy jak znakomitą większość Polaków.
Niemniej są ludzie dla których ta figurka jest bardzo ważna i stawianie jej na kiblu jest dla nich bolesne. Nikt nie każe Ci wierzyć (tu nie k🤬a Afganistan), ale szanuj wiarę innych jeśli chcesz żeby oni szanowali Ciebie i Twój wybór. Chyba, że Twój wybór to allah wtedy na szacunek nie masz co liczyć

PS "bul"? Bronek to Ty?

@ kkndkkndkknd
No dobra, ale skoro Bóg jest wszędzie, to widzi jak sram i słyszy jak posuwam dziewczynę, więc o co Ci chodzi? Big Brother?
No dobra, ale skoro Bóg jest wszędzie, to widzi jak sram i słyszy jak posuwam dziewczynę, więc o co Ci chodzi? Big Brother?
...Rowerzysta... napisał/a:
@ kkndkkndkknd
specjalistą od religii nie jestem, ale sranie chyba nie jest grzechem?

kkndkkndkknd napisał/a:
specjalistą od religii nie jestem, ale sranie chyba nie jest grzechem?
Nie chodzi o to, że grzech. Trochę to krępujące jak ktoś widzi, że srasz?

kkndkkndkknd napisał/a:
wiesz co prawdopodobnie jak ja zostałeś ochrzczony, przyjąłeś 1 komunie itp. Dorosłeś i olałeś większość dogmatów i zasad Krk. Tyle nas łączy jak znakomitą większość Polaków.
Niemniej są ludzie dla których ta figurka jest bardzo ważna i stawianie jej na kiblu jest dla nich bolesne. Nikt nie każe Ci wierzyć (tu nie k🤬a Afganistan), ale szanuj wiarę innych jeśli chcesz żeby oni szanowali Ciebie i Twój wybór. Chyba, że Twój wybór to allah wtedy na szacunek nie masz co liczyć![]()
a kogo on obraził? on tylko napisał jak zareagują ludzie na obrazek, juz nie ma sie o co sp🤬alac to trzeba cos wymyslic
Up
a czy ja Jego obraziłem? Odniosłem się tylko do "bUlu dupy katoli" o figurkę...
a czy ja Jego obraziłem? Odniosłem się tylko do "bUlu dupy katoli" o figurkę...
raf-ret, ...Rowerzysta..., bizzy, ok🤬4,
ja p🤬le ja nie jestem osobą wierzącą, a już na pewno nie członkiem KrK. Nie będę bronił przed Wami wiary, której nie wyznaje. Jedynie szanuje osoby religijne. Tyle
ja p🤬le ja nie jestem osobą wierzącą, a już na pewno nie członkiem KrK. Nie będę bronił przed Wami wiary, której nie wyznaje. Jedynie szanuje osoby religijne. Tyle