heh w niektórych przypadkach te poprawione zdjęcia mają porostu żywsze kolory, ale te skorygowane zmarchy itp w photoshopie... a później dziołchy oglądają zdjęcia takich typiarek w gazetach i sie dołują

A potem chodzą takie wychodzone dupy.. Chuda panna to najgorsze Zóo na świecie..

ALTON napisał/a:
A potem chodzą takie wychodzone dupy.. Chuda panna to najgorsze Zóo na świecie..
no taka panna na ciągłej diecie zachowuje sie jakby miała okres cały rok XP z tąd sie biorą właśnie takie sucze ^^

To tak samo jak można Wam mówić że mięśnie są obleśne a i tak każdy chłopak chce mieć klatę ala pudzian..

Tutenchamonka napisał/a:
To tak samo jak można Wam mówić że mięśnie są obleśne a i tak każdy chłopak chce mieć klatę ala pudzian..
ale mięśnie nie są obleśne. dobrze, że chłopcy chcą mieć klatę jak pudzian. szkoda tylko, że na chceniu się kończy.
Arni. napisał/a:
po lewej czy po prawej to photoshoped?
no faktycznie na niektórych ciężko zgadnąć, gdzie fotoszopowane a gdzie normalne.

sam jestem fotografem/grafikiem (tzn. jeszcze rok nauki mi w szkole został) i takie cudeńka jak się niekiedy z paszkwilów robi to mi się samemu nie chce wierzyć.