Kobieta wywleczona z brutalnością z samochodu zostaje pyrgnięta na ziemię jak szmaciana lalka, a następnie jej próba obrony swej własności kończy się uderzeniem o asfalt i nieprzytomnością.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jak można kraść w ogóle pomyśleć aby ukraść auto typu Hyundai Getz.... dzisiejszy świat schodzi na psy.
konto usunięte
2017-02-06, 10:09
A to nie jest ten nowy matiz? Z drugiej strony co się dziwić, jak generała milicji Papałe za espero zabili...
Co za czasy... Niedługo trzeba będzie Multiple na noc zamykać
Jeszcze piernicznęła głową o beton

debilka
Ktoś wcisnął przycisk F/Enter w GTA
Jak można jeździć z niezamkniętymi drzwiami ? Przecież centralny zamek to obecnie standard...
Zabawne, że baba nie potrafiła zamknąć drzwi a złodziej potrafił
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Wszystko to co widziałem było w GTA. Włącznie z ciąganie za pojazdem. O muj bosze, gry są tak realne!!
oglądając mnóstwo filmów na sadolu byłem pewien, że kierowca z naprzeciwka się nie zatrzyma... a tu jednak pozytywna niespodzianka. Widać, że to nie Chiny
Co to za złodzieje, którzy kradną Ch. Matiza, booooże !!?? Jeśli to nie są pracownicy wypożyczalni, którzy odbierają samochód po skończonym okresie wynajmu to aż strach cintkiem zasuwać po ulicy.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !