Główna Poczekalnia (2) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:26
🔥 Zderzenie z lampą - teraz popularne
jah1 Wczoraj 16:47
A dlaczego w "Peru"?
Zgłoś
Kriski Wczoraj 17:24 2
jah1 napisał/a:

A dlaczego w "Peru"?

Bo wstawiający jest słabujący na umyśle i nie potrafi "Chinach" napisać.
Zgłoś
kubaska5 Wczoraj 18:09 1
To popcorn to jakieś guwno dla kózki albo kurczaka ,napewno nie do spożycia ludzkiego
Zgłoś
CoolPHONE Wczoraj 18:19 10
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
parapsychol Wczoraj 22:01 1
te Peru wyglada jak Chiny, kolejny kraj sie zmienil ?
Zgłoś
Danydwabanany Wczoraj 22:07 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
CanesVenatici Dzisiaj 6:37 1
może Peru to kraina Chińska
Zgłoś
KajkoKokosz Dzisiaj 16:04
Chciałem sobie kupić taką mniejszą, ale 100ml kosztuje około 140 zł i jest za mała. Większe 230 - 350 ml ponad 250 zeta na ali. Tam nie było żadnego gazu, tylko podgrzana pod ciśnieniem kukurydza, mi chodziło żeby czasem sobie zrobić ryż, ale to trochę za droga zabawka.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem