👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:09

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Frajer, żeby takie coś robić swoim znajomym dla wyświetleń na Youtube'ie. Dobrze że wrzuciłeś na sadolowy odtwarzacz bo przynajmniej mu wyświetleń nie nabijemy.

Beast579 napisał/a:
ktoś wie gdzie dostać taką maskę? ;>
Wpisz w google "Maski lateksowe i gumowe"

Dla mnie nawet śmieszne, a wy macie problemy i ścisk dupy pod każdym filmikiem. Idźcie wy wp🤬du.

Ale oryginalny pomysł. Sciągnięte od Johnny'ego Knoxville jako Bad Grandpa. Jednak w jego wykonaniu to było nie aż tak chamskie. I było chociaż śmieszne.

dostaje w mordę w którejś minucie?? bo nie chce mi się całego oglądać

Beast579 napisał/a:
To akurat jest maska SPFX, ceny od 500$ w gore.ktoś wie gdzie dostać taką maskę? ;>

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie