Rzeczywiście pech... Tak mu sk🤬iel stanął tą ciężarówką że teraz nie wyjedzie!

Lubię filmy penera
Max 30 sekund a radochy więcej niż po obejrzeniu całej poczekalni

Ruskie to bez kitu promują pinball na ulicach

podpis użytkownika
Jak bym wpisał tu 250 znaków to ile to będzie??
Jak to się mówi "game over"

podpis użytkownika
You must die I alone am best
koniczynka napisał/a:
Lubię filmy penera
Max 30 sekund a radochy więcej niż po obejrzeniu całej poczekalni
![]()
Hehe spoko, tylko lizodup z Ciebie.
podpis użytkownika
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś inteligencja pozaziemska jest to, że się z nami nie kontaktują.
Bembols napisał/a:
Hehe spoko, tylko lizodup z Ciebie.
A może chłopak się zakochał??
podpis użytkownika
Jak bym wpisał tu 250 znaków to ile to będzie??
a ja ciekawy jestem jak ta czerwona terenowka tak sie obrocila czy co zrobila ze cofnela sie pod tir'a... czekam na eksperta :]
V6Terapeuta napisał/a:
a ja ciekawy jestem jak ta czerwona terenowka tak sie obrocila czy co zrobila ze cofnela sie pod tir'a... czekam na eksperta :]
Nie trzeba być ekspertem by zobaczyć że to zbieg okoliczności i to zupełnie inny samochód niż ten co jechał przed tirem. Też się zastanawiałem ale dojrzałem to "okiem eksperta" Jak nie dowierzasz to zobacz że ta terenówka która się podwinęła pod tira pod koniec filmiku ma koło zapasowe na tylnej klapie a ten co go p🤬dli nie miał

Fifrucz napisał/a:
Nie trzeba być ekspertem by zobaczyć że to zbieg okoliczności i to zupełnie inny samochód niż ten co jechał przed tirem. Też się zastanawiałem ale dojrzałem to "okiem eksperta" Jak nie dowierzasz to zobacz że ta terenówka która się podwinęła pod tira pod koniec filmiku ma koło zapasowe na tylnej klapie a ten co go p🤬dli nie miał![]()
kufa no racja :] dziekoweczka

Zamiast pomóc to dwa zjeby wsteczny wrzuciły i oni nic nie widzieli...