Ja rozumiem akurat że to może być faza czy coś ale jak mi takie debile nap🤬lają petardami na ulicy to się nóż w kieszeni otwiera. Okey gdzieś na jakimś polu czy w lesie to spoko ale niech nie nap🤬lają tym gównem w mieście.
..zapomnieli ludzie- karbit, siarka... puszka, deczko...
..wystarczylo napluc i niezly ubaw...
chyba ze wieksza ilosc, to troszke wody, albo sie odlac
..saletra, cukier... to byly czasy
..a tu k🤬a jakis garnczek
..wystarczylo napluc i niezly ubaw...
chyba ze wieksza ilosc, to troszke wody, albo sie odlac

..saletra, cukier... to byly czasy

..a tu k🤬a jakis garnczek
podpis użytkownika
..
Także FP3 tylko nocą, dobrze zgłośnić proszę
Film mojej produkcji
Dobre petardy, dobre p🤬lnięcie. Pozostawienie w ręce grozi podcieraniem dupy łokciem.
Film mojej produkcji
Dobre petardy, dobre p🤬lnięcie. Pozostawienie w ręce grozi podcieraniem dupy łokciem.

podpis użytkownika
Garbate nosy w atmosferę
Pod koniec filmiku usłyszałem "Jaki Hard".. Zbyt dużo Sadola ;(

Nigdy nie testowałem ale mój Ojciec się w takie rzeczy bawił. Jeszcze jeden pomysł to coś w proszku - nie pamiętam tylko co (chodzi mi po głowie proch z korków ale mogę się mylić), 2 duże śruby i nakrętka, skręcasz zgniatając to coś w sypkiego w nakrętce, rzucasz i modlisz się żebyś nie oberwał śrubą. Jak ktoś pamięta co to było to może napisać to może sobie takiego granata zmontuje

Już nie mogę się doczekać zdjęć tych poup🤬lanych łapek z najbliższego sylwestra. Aż się serce raduje na samą myśl.
podpis użytkownika
Każdy jest pop🤬lony na swój własny sposób
Widzę, że coraz to młodsze pokolenie robi ten eksperyment.. Za dużo internetu

Kiedyś to były wybuchy a nie to co teraz petardki i garnki....
Patrzcie na to! Trochę saletry z węglem drzewnym i efekt o wiele lepszy
Patrzcie na to! Trochę saletry z węglem drzewnym i efekt o wiele lepszy
Widziałem, jako że szukam dobrych petard na sylwka =D FP3 x20 sztuk jakieś 8-11zł na necie
Jebnięcie mają dość pokaźne.

Jebnięcie mają dość pokaźne.
FP3 niezła nazwa, ja miałem tylko "Kredki"...
Nie ciśnieniuj bo Ci żyłka jebnie jak ta petarda.
Elandar napisał/a:
Ja rozumiem akurat że to może być faza czy coś ale jak mi takie debile nap🤬lają petardami na ulicy to się nóż w kieszeni otwiera. Okey gdzieś na jakimś polu czy w lesie to spoko ale niech nie nap🤬lają tym gównem w mieście.
Nie ciśnieniuj bo Ci żyłka jebnie jak ta petarda.