@UP
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.

podpis użytkownika
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Za gówniarza jak się nap🤬liło karbidu to beczka leciała i z 30-50 metrów w górę (nie mam miarki w oczach), a to? To ledwo pierdnięcie było

grudzin7
chyba nie chcesz aby współczesne ciotki sobie paluszki pourywały, wystarczy że rurki do prania
chyba nie chcesz aby współczesne ciotki sobie paluszki pourywały, wystarczy że rurki do prania
Kiedyś achtungiem rozwaliłem śmietnik, ale nie miałem drona żeby to nakręcić.

To lepsze jest jak koleś kiblem strzela , napewno wszyscy widzieli

Serio takie coś 19 piw już? Wyście chyba dzieciństwa nie mieli.
Najlepsze ujęcie z drona, na wysokości, z której można nagrać trzymając kamerę w rękach
Poza tym nie rozumiem jak to trafiło na główną, tu nie ma nawet mocnego p🤬lnięcia a co dopiero doszukiwać się tu sadyzmu, ze niby beczka ucierpiała?

Poza tym nie rozumiem jak to trafiło na główną, tu nie ma nawet mocnego p🤬lnięcia a co dopiero doszukiwać się tu sadyzmu, ze niby beczka ucierpiała?

Taa my z banki po mleku napchanej sianem to jak jeblo to banka znikala w powietrzu I ladowala po 10-20 sekundach. I kaskow nie trzeba bylo a w uszach jeszcze na lany poniedzialek dzwonilo.. Amatorzy