Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:11
M_A 2025-09-30, 12:52 13
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
smc 2025-09-30, 12:55 12
Nawet fajne. Lepsze od tych pseudo połykaczy ognia.
Zgłoś
Toperson1 2025-09-30, 13:39 10
Jamajski Dalton.
Zgłoś
JoSeed 2025-09-30, 13:45 6
Zuch chlopak, tetrowa pielucha nawet nie drgnęła 💪
Zgłoś
Payan 2025-09-30, 14:02 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Czupakabra 2025-09-30, 14:41 25
Zgłoś
Xevik20 2025-09-30, 15:06 5
Zgłoś
romek134 2025-09-30, 16:22 3
Zgłoś
Damianos88 2025-09-30, 18:05 3
Toperson1 napisał/a:

Jamajski Dalton.

Nawet tutaj ten menel dotarł
Zgłoś
JerryBukoski 2025-09-30, 18:05 6
rozbieraliście kiedyś petardę? na końcu jest przybitka(kit) ładunek jest w środku.ładunek rozprasza energię po okręgu.jak trzymał zębami za koniuszek to główna energia rozeszła mu się przed nosem ale nie wyrządziła szkód.
Zgłoś
SokółWędrowny 2025-09-30, 18:06 3
Zgłoś
JerryBukoski 2025-09-30, 18:09 4
SokółWędrowny napisał/a:

Ale dupskiem dymu nie puścił.
Musi powtórzyć.
Zaprezentujesz?

zrobiłem to już 20 lat temu. jestem rocznik 87' jak to robiłem to była nokia 3510 . nie było nas stać na aparaty a co bardziej na kamery
Zgłoś
SokółWędrowny 2025-09-30, 18:18 3
JerryBukoski napisał/a:

zrobiłem to już 20 lat temu. jestem rocznik 87' jak to robiłem to była nokia 3510 . nie było nas stać na aparaty a co bardziej na kamery

Ja jestem rocznik 79 i zawsze małolatów podkręcaliśmy do głupich rzeczy.
Kiedyś jak obok mojego osiedla była budowa kilku bloków to bawiliśmy się w chowanego na terenie budowy po fajrancie
Raz wymyśliliśmy że dobrze się schować w betoniarce.
Kilka dni później inna "ekipa" dzieciaków bawiła się na tamtej budowie w chowanego.
Ktoś komuś powiedział o betoniarce.
Schował się chłopak,szukający nie "wykrył" chowającego się tylko włączył betoniarkę- legenda osiedlowa głosiła że nie wiedział że jest podłączona do prądu,nie wiem.
Tak czy inaczej tego w betoniarce zmieniło i koniec zabawy.
Tych dwóch chłopców było braćmi.
Lublin lata jak dobrze pamiętam 80te.
Zgłoś
kamilja 2025-09-30, 19:09 1
No nie - no to jest zbyt drastyczny widok. Nawet dla oficerów gestapo
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem