Kto by się spodziewał, że taka mała petarda będzie w stanie rozsadzić kibel. Polscy imprezowicze nie wiedzieli bowiem, iż w ludzkim moczu znajduje się substancja wybuchowa - tlenek azotu. A rodzice pewnie byli jeszcze bardziej zdziwieni, gdy dowiedzieli się, że po Sylwestrze będzie trzeba kupić nowy klop.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:42
Kto by się spodziewał, że taka mała petarda będzie w stanie rozsadzić kibel. Polscy imprezowicze nie wiedzieli bowiem, iż w ludzkim moczu znajduje się substancja wybuchowa - tlenek azotu. A rodzice pewnie byli jeszcze bardziej zdziwieni, gdy dowiedzieli się, że po Sylwestrze będzie trzeba kupić nowy klop.
00:05 zapraszać gości na sylvka do domu z obesranym kiblem. Brawo.
ja już dawno wiem że taka mała petarda cuda potrafi w podstawówce z kumplem właśnie kibel wyj*****śmy bo spuścił wodę
BONUS byliśmy dyżurnymi na korytarzu w tym czasie XD
BONUS byliśmy dyżurnymi na korytarzu w tym czasie XD
delmonte1 napisał/a:
Polscy imprezowicze nie wiedzieli bowiem, iż w ludzkim moczu znajduje się substancja wybuchowa - tlenek azotu..
Czyli u Ciebie w domu wodę się spuszcza przed załatwieniem się a nie po? Rozumiem, że szczochy sobie pływają dając miły klimat w toalecie, interesant wchodzi spuszcza wodę, sra i wychodzi zostawiając następnemu prezent ?
Miło.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie