📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:38

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

@up
zamknij ryj, w dupie to mamy Twoje fetysze
ontopic: ladny duren;d
zamknij ryj, w dupie to mamy Twoje fetysze
ontopic: ladny duren;d
Po uzębieniu widać że to nie pierwsza taka próba w wykonaniu tego debila...
Dodatkowo w 00:15 słychać strzały
Dodatkowo w 00:15 słychać strzały

móglby wziąć do gęby petarde achtunga były materiał na hard`a, a tak to po pierdółka

co wy chcecie ?
to był profesjonalny pokaz , nawet miał gogle dla zwiększenia bezpieczeństwa ...
to był profesjonalny pokaz , nawet miał gogle dla zwiększenia bezpieczeństwa ...
tak tak to był jeden z tych saperów co przed sylwestrem pokazują ja należy posługiwać się fajerwerkami

Dobra... kiedyś ludzie robili inne głupie rzeczy w celu nijakim. Np lizanie szronu. Widać, że stawka rośnie.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie