Kiedyś to nazywało się Histerią, od jakiegoś czasu Szałem Macicy, ale stare porzekadło się sprawdza dalej. Baba bez Bolca Dostaje P🤬lca
Ale dlaczego do wiadra? Pzecierz ma dwie dziury! Bylby znacznie lepszy zaklad

Cezzar napisał/a:
Pieróg wędzony na dymie peterdowym
Oscypek xd
A swoją drogą, jaki to ma sens? Gdzie tu jakakolwiek logika? Jak chce się wysterylizować, to są chyba mniej inwazyjne sposoby.
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.
Geraldinio napisał/a:
Oscypek xd
A swoją drogą, jaki to ma sens? Gdzie tu jakakolwiek logika? Jak chce się wysterylizować, to są chyba mniej inwazyjne sposoby.
Usmażyła sobie trolla majtola xD
Pewnie przez dżiny za dużo nie wyfillowała, ale dziewczyny podobno kręci samo myślenie o macanku xD
Ogień z dupy!
Burn! Loot! Murder!
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Burn! Loot! Murder!
Janko napisał/a:
K🤬a to było za kary czy to był challenge
Jak widzisz sadole użyli swoich rozumów, przeprowadzili zaawansowane procesy dedukcyjne i gremialnie orzekli, że to z braku r🤬ania.
Jako, że tacy jak oni słyną z trudności w osiąganiu współżycia można założyć, że wiedzą co piszą.
Dla mnie, ale ja się nie znam, w gównokrajach i jakichś pokrewnych tamtym realiom grupach i gangach są do wyboru opcje jak kara, inicjacja, konieczność pokazania swojej wytrzymałości na ból/dzielności etc. I w tego typu przyczyny celowałbym.