Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
siwybis 2019-08-17, 10:38 3
To służy do kontrolowanego wywoływania lawin, tylko nie wiem po cholerę to w lecie odpalać
Zgłoś
Kepeszek 2019-08-17, 11:02 14
siwybis napisał/a:

To służy do kontrolowanego wywoływania lawin, tylko nie wiem po cholerę to w lecie odpalać

no zeby se p🤬lnąć bombe no beka, co chcesz co sie przyp🤬alasz

podpis użytkownika

Lubelska sekcja mma
Zgłoś
DzidaZawodnik 2019-08-17, 16:57 29
Kupajooszi napisał/a:

no zeby se p🤬lnąć bombe no beka, co chcesz co sie przyp🤬alasz

Nawet nieźle piszesz po polsku jak na c🤬tego.
Zgłoś
sirszef 2019-08-17, 17:08 6
siwybis napisał/a:

To nie jest ładunek do wywoływania lawin tylko zwykła hukowa bomba kulista wykorzystywana podczas pokazów fajerwerków, bywa także używana jako imitacja wybuchu pocisku podczas rekonstrukcji historycznych. Uwierz mi jestem pirotechnikiem
Zgłoś
patrol95511 2019-08-17, 17:51
sirszef jestes pyda j🤬a nie pirotechnik
Zgłoś
Konto usunięte 2019-08-17, 19:28 2
siwybis napisał/a:

bzdura, to kanał kolesia którego hobby to robienie i wysadzanie petard domowej roboty. obczaj se jego kanał zanim drugi raz się skompromitujesz.
Zgłoś
silverstar 2019-08-17, 22:51 1
siwybis napisał/a:

Jebło to jebło, na c🤬j drążysz temat?

podpis użytkownika

Blogoslawieni nie majacy nic do powiedzenia i nie dajacy nam slownego dowodu na to.
Zgłoś
camson 2019-08-18, 14:36
siwybis napisał/a:

Gówno prawda. Do zwykła shell-ka hukowa, a w polskiej nomenklaturze mówimy na to bomba. To jeden z rodzajów ładunków wybuchowych używanych przy pokazach pirotechnicznych. W rogu masz nazwę kanału tego niemiaszka. Swoją drogą ciekawe rzeczy tam gościu pokazywał.
Zgłoś
sirszef 2019-08-18, 20:57
patrol95511 napisał/a:

sirszef jestes pyda j🤬a nie pirotechnik

Twoja stara naj🤬a
Zgłoś