Jak dla mnie powinno się strzelać cały rok - zwłaszcza pod sejmem w polityków, tych zwierząt nie szkoda i na pewno powinny się bać
podpis użytkownika
Publikowany post zawiera elementy czarnego humoru i nie wyraża poglądów autora
Wytłumacz mi - jak się k🤬a ZAŻYWA maść? Czopki też żresz?
e................n
2013-12-30, 16:46
wolo1994 napisał/a:
A teraz pytanie do was sadole, co myślicie o strzelaniu przed sylwestrem pod oknami i przy autach?
Nogi z dupy powyrywać tej dzieciarni p🤬lonej. A rodzice płacić po 500zł mandatu za swoje ukochane pociechy. A nie wyp🤬alają dzieciaki na dwór żeby się pobawiły a oni mogli się por🤬ać w spokoju, na metrażu.
w................3
2013-12-30, 16:51
Ja jestem całkowicie przeciwny praktykom strzelania petardami przed sylwestrem. Wczoraj i w tamtym roku prawie biłem się z "ludźmi", którzy nie potrafią zrozumieć, że: po pierwsze zwierzęta panicznie się tego boją, a czasami nawet umierają na zawał serca, po drugie: że jest to wykroczenie. Co ciekawe nie były to małe dzieciaki, lecz ojcowie 30+ z dziećmi...
do petard nic nie mam, jak ktoś chce w powietrze wyp🤬olić kasę to jego problem, ja niestety taki bogaty nie jestem...
Moim zdaniem policja powinna urządzić drugą akcję znicz, tylko z petardami, a nie z pijaczkami na drogach.
podpis użytkownika
Nie dla psa, dla pana to!
z................k
2013-12-30, 17:23
A mnie wk🤬ia jak jebią z achtungow w nowy rok jak człowiek skacowany dochodzi do siebie po imprezie;)
pozdro dla tych co będą lać vodke w morde
w................4
2013-12-30, 17:34
Saute napisał/a:
Wytłumacz mi - jak się k🤬a ZAŻYWA maść? Czopki też żresz?
Wszystko wp🤬lam, nawet czopki, nie lubię sobie wsadzać albo się nacierać bo to dla mnie zbyt lewackie
Dudu
2013-12-30, 17:41
No patrzcie w Syrii mają cały rok sylwestra i jakoś brudasy się nie burzą, że im małżonkę spłoszyło.
podpis użytkownika
Bezproduktywny obserwator
w................4
2013-12-30, 18:13
Vados napisał/a:
Mam w to wyj🤬e .....
Jak masz wyj🤬e to po piszesz?
Rozgrzewka przed Nocą Sylwestrową, wielkie mi k🤬a halo. Jakbyście ludzie większych problemów nie mieli
Sam robiłem próby ogniowe przed jutrzejszą nocą
podpis użytkownika
Kupa <3
w................3
2013-12-30, 18:27
@Mieszek_Kiler
Akurat to jest bardzo duży problem. Pewnie nie masz zwierząt w domu, więc nie masz pojęcia jak zwierzęta przeżywają hałas wywołany wystrzałami petard. Nie mówiąc już o dzikich zwierzętach ( ptaki często umierają na zawał serca). Ogarnij się człowieku i może zastanów się nad tym co robisz...