Jeśli zbeszcześciłem dobre imię Piotra Żyły i Piotra Łuczcza serdecznie przepraszam wszystkich fanów skoków

podpis użytkownika
Przybyłem, zobaczyłem i oczom nie wierzę.podpis użytkownika
In the valley, we will gather there/ Helpless in our surrender/Tomorrow the plow becomes the sword/podpis użytkownika
Kraina zwichnietej wyobrazni.A ty koleś poj🤬y jesteś !! C🤬j ci w dupę nygusie i sram na tego warna a nawet bana obrażasz dobre imię ludzi którzy coś osiągnęli w życiu . Niema znaczenia czy krótkim czy długim ale ty im do pięt i tak nie dorastasz . Myślisz że teraz się spinam ? Nie!! Bo jesteś mniej wartościowy niż ten koleś co nap🤬la po kablach bo go jeszcze może da się uratować wystarczy wyciągnąć do niego pomocną dłoń , wesprzeć i zacząć szanować a nie obrażać . Tak Tak ja wiem że to forum sadystyczne , więc chętnie poczekam na zdjęcie twojej oklepanej mordy
![]()
po twoim poście stwierdzam że twoja stara ma aids bo nawiązujesz do strzykawki,lubi też skoki w bok i długie loty(skoczek),wp🤬la amfe jak poj🤬a (białe tło),ma trzech klientów dziennie(3 postacie),robi tak całe miesiące(motyw rotacji strzałek) a ty jesteś krzywym psychicznie niedojebem jej ostatniego numeru bez zabezpieczenia( bo obrazki są krzywo rozmieszczone.
A ty koleś poj🤬y jesteś !! C🤬j ci w dupę nygusie (...) ale ty im do pięt i tak nie dorastasz (...) Bo jesteś mniej wartościowy niż ten koleś co nap🤬la po kablach
j🤬 to możesz swoją kobietę
przez takich pedałów jak ty
sracie po gaciach czy jutro będzie co wrzucić do j🤬ego gara
jak byś przyszedł do mnie to k🤬a po własną śmierć
stwierdzam że twoja stara ma aids
ty jesteś krzywym psychicznie niedojebem
niż ten koleś co nap🤬la po kablach bo go jeszcze może da się uratować wystarczy wyciągnąć do niego pomocną dłoń , wesprzeć i zacząć szanować a nie obrażać