Pętla.
konto usunięte
• 2010-07-01, 9:28
Amatorski film krótkometrażowy. Dreszczowiec zrobiony przez grupę znajomych, w stosunkowo dobrym stylu. Zrobiony z rozmachem film, opowiadający o pogłębiającej się psychozie głównego bohatera. A może to nie psychoza..?
cz.1
cz.2
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2010-07-01, 10:35
Samotność dobija i w końcu zabija.
Część druga zdecydowanie lepsza i bardziej wciągająca.
konto usunięte
2010-07-01, 11:06
spoko film, to jakies zaliczenie, projekt czy efekt nudy czy pasji?
gdyby na swiecie pojawilo się wiecej mnie, to mysle, ze byłaby calkiem spoko biba...
konto usunięte
2010-07-01, 14:01
filmy warte obejrzenia.
konto usunięte
2010-07-01, 22:35
Hrabina Katarzyna napisał/a:
gdyby na swiecie pojawilo się wiecej mnie, to mysle, ze byłaby calkiem spoko biba...
chyba stypa.
konto usunięte
2010-07-02, 10:12
konto usunięte
2010-07-02, 23:48
O kur** jakie schizy. Świetny
Ps. Dlaczego sobie nie zapalisz światła w lodówce tylko tak po omacku szukasz? ;D
zavv
2010-07-06, 9:44
tylko dla mnie ten film jest debilny?
konto usunięte
2010-07-06, 9:51
@up
tak
Fajnie się ogląda coś kreatywnego, zrobionego przez rodaków. Historia na pewno lepsza niż w filmach o atakujących mrówkach, kleszczach, krabach i morderczym kurzu na szafie. Szkoda, że krótkie, bo śmiało pełnometrażówka byłaby z tego
zavv napisał/a:
tylko dla mnie ten film jest debilny?
zmartwię cię ale tylko ty tak uważasz. jako rozwiązanie twojego problemu polecam
film jest naprawdę dobry i dosyć dobitnie pokazuje (niestety) to na co narażeni są ludzie spędzający zbyt dużo czasu przed kompem (bądź w w osamotnieniu)
tak więc piwo dla twórców za dobry pomysł niezłą realizacje i przede wszystkim za trafienie w sedno problemu
napięcie jak w filmach Hitchcocka..
dobry film, świetna muzyka.
konto usunięte
2010-07-06, 11:45
konto usunięte
2010-07-06, 17:13
No kur.., bardzo dobra robota! Produkcja świetna i pokazuje, jak ktoś wspomniał, problem który dotyczy wielu ludzi w dzisiejszych czasach. Gratuluję pomysłu i efektów (to wbicie noża - nieźle).
konto usunięte
2010-07-06, 22:49