Pan Emil ciągle w akcji z walką z fotoradarami
Filmik pokazuje czyste sk🤬ysyństwo ITD..
źródło yt: /watch?v=CVF2D4rmv1M
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2013-04-07, 20:23
konto usunięte
2013-04-07, 20:49
skradasz się jak assassin's creed
konto usunięte
2013-04-07, 21:17
Co ja tu widzę???
Lampy błyskowe zamontowane koło tablicy rejestracyjnej, to ciekawy pomysł może i ja sobie takie zamontuje z opcją SLAVE, mam kilka takich lamp, a do zwykłej lampy można dokupić specjalny adapter spełniający tą funkcję, "mistrzowie lutownicy" bez problemu coś takiego zrobią na triaku. Opcja ta służy do wyzwalania błysku innym błyskiem, czyli jeżeli ktoś błyśnie lampą błyskową, lampy zamontowane na samochodzie z prędkością światła odpowiedzą błyskiem. Po takim kontr błysku odczytanie tablic staje się niemożliwe.
To tylko teoria - czas sprawdzić w praktyce
I jeszcze auto dofinansowane przez Wojewódzki Fundusz Ochrony Środowiska i Gospodarki Wodnej, a tu silnik pracuje na postoju i zatruwa środowisko. Zabrać im dofinansowanie!!!
konto usunięte
2013-04-07, 21:25
No i bardzo dobrze jak debile jeżdzą na 90, 140 km/h to niech płacą za głupotę.
konto usunięte
2013-04-07, 21:26
wszystko pieknie fajne ale wypada miec nieco oleju w glowie zeby odroznic GITD od GDDKIA
tak czy siak osobiscie odruchowo zwalniam jak widze podejrzane pojazdy na trasie, licho nie spi
olek
2013-04-07, 21:45
konto usunięte
2013-04-07, 21:56
@up ty nie bądź taki kozak. Gdzie ci kierowcy maja nadrobić stracony czas? Prosty przykład: podróż Wrocław-Berlin-Wroclaw ok 6.5-7 godzin. Podróż Wrocław-Warszawa czas ten sam, tylko dystans o połowę mniejszy.
Powinien brać ze sobą kilka dużych transparentów "UWAGA FOTORADAR", potem tylko wywiesić po cichu na wiadukcie tak, żeby gnoje nie widzieli i finał.