Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Cezzar 2025-04-18, 13:50 4
Miała pierwszeństwo
Zgłoś
byluu 2025-04-18, 14:24 4
Cezzar napisał/a:

Miała pierwszeństwo

Co Ty p🤬lisz? Nie powinna przypadkiem z tego roweru zsiąść i przeprowadzić go przez przejście dla pieszych?

Aaaaa wróc to kacapstanie tam każda c🤬jnia dozwolona
Zgłoś
JoSeed 2025-04-18, 14:31 6
Powinna w ruskiego lotka zagrać... główna nagroda to kartki na gumofilce i 5 litry samogonu.
Zgłoś
żmij 2025-04-18, 14:44 5
JoSeed napisał/a:

Powinna w ruskiego lotka zagrać... główna nagroda to kartki na gumofilce i 5 litry samogonu.

No i słonina.

podpis użytkownika

Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.

Burn! Loot! Murder!
Zgłoś
patmon 2025-04-18, 14:53 3
Głupi dzieciak i nic więcej. Każdy z nas za małolata odp🤬lał takie cuda, że czasami zastanawiałeś/łaś się jak to jest, że udało nam się to przeżyć. Po prostu mieliśmy dużo szczęścia tak jak ta dziewczynka na rowerze w wyżej materiale wideo. Skończyło się na siniakach, strachu i pogruchotanym rowerze Niestety dużo dzieciaków nie miało szczęścia i kończyło na cmentarzu lub wózkach inwalidzkich. Niestety dzieciaki takie były, są i będą, i chociażbyś flaki sobie wypruwał to przyjdzie taki moment, że dzieciak będzie pozostawiony sam sobie lub wśród swoich rówieśników i takie cuda właśnie się zdarzają. No nic, potwierdzam, że więcej szczęścia niż rozumu.
Zgłoś
Juzwa 2025-04-18, 17:29 1
patmon napisał/a:

Głupi dzieciak i nic więcej. Każdy z nas za małolata odp🤬lał takie cuda, że czasami zastanawiałeś/łaś się jak to jest, że udało nam się to przeżyć. Po prostu mieliśmy dużo szczęścia tak jak ta dziewczynka na rowerze w wyżej materiale wideo. Skończyło się na siniakach, strachu i pogruchotanym rowerze Niestety dużo dzieciaków nie miało szczęścia i kończyło na cmentarzu lub wózkach inwalidzkich. Niestety dzieciaki takie były, są i będą, i chociażbyś flaki sobie wypruwał to przyjdzie taki moment, że dzieciak będzie pozostawiony sam sobie lub wśród swoich rówieśników i takie cuda właśnie się zdarzają. No nic, potwierdzam, że więcej szczęścia niż rozumu.

No, ja w samochód rowerem nie przyj🤬em, więc nie każdy odp🤬lał takie numery. Ta mała p🤬deczka chciała jeszcze sp🤬olić, ale rowerek niesprawny się okazał.

podpis użytkownika

Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
Zgłoś
panar3 2025-04-18, 17:32 2
Dla mnie to największy koszmar zawsze. Wp🤬li się taka gówniara pod koła i dopiero się cyrk zaczyna. Dobrze, że kamery były.
Zgłoś
anubis90 2025-04-18, 17:52
Dlatego warto mieć w samochodzie kamerkę.
Bo taki gówniarz wjebie ci się pod koła, a ty masz później przez taką k🤬ę przej🤬e. A tak to dzięki kamerce masz chociaż szansę się obronić.
Zgłoś
Baronessa 2025-04-18, 20:58 1
Kacapstan - naj🤬a małolata nie ogarniała rzeczywistości. Gorzała we krwi zminimalizowała obrażenia. Wstała, otrzepała klamoty i pojechała dalej. Poboli dzień i przejdzie. Wsio narmalna, rozejść się.

W Polsce by była wina kierowcy i srogi mandat + sprawa w sądzie, naajak inaczej...
Zgłoś
sothis 2025-04-18, 23:03
Juzwa napisał/a:

No, ja w samochód rowerem nie przyj🤬em, więc nie każdy odp🤬lał takie numery. Ta mała p🤬deczka chciała jeszcze sp🤬olić, ale rowerek niesprawny się okazał.

Ja tez nie przyj🤬em w samochód. Ale robiłem inne rzeczy i jakim cudem ja żyje to nie wiem.
A ja w sumie dość spokojny byłem i rozsądny.
Więc jak Ty nie masz takich wspomnień gdzie myślisz 'o k🤬a, ale miałem farta' to chyba miałeś dość nudną młodość.
Zgłoś
końqbent 2025-04-18, 23:33
Trochę szkoda, mogła sekundę wcześniej przygazować.
Zgłoś
Bul_od_bytu 2025-04-19, 0:00
Robiła co mogła, ale nie zdołała wj🤬 się pod koła. Może chociaż lakier uszkodziła
Zgłoś