Po screenie widzę, że wp stoi w zakładkach przed sadolem. Należy się murzyński batong.
Jednak widzę, że szukałeś po tagach zanim dodałeś. Piwo
Jednak widzę, że szukałeś po tagach zanim dodałeś. Piwo

To Pener z BongManem podczas przerwy w moderowaniu sadola. Już leki nie pomagają, zapijają ludzką głupotę w alkoholu

Raczej chodzi o butelkę, która wygląda jak po wodzie mineralnej, a w środku pewnie winiacz (albo herbata :]), ewentualnie o to, że się op🤬lają (równie dobrze mogą mieć przerwę, ale i tak wiemy, że się op🤬lają).

A może chłopaki po prostu zap🤬lali w słońcu kilka godzin i mają przerwę na szluga i herbatę? piwko dla pracujących a nie zerujących na mopsie lub żebrających.

Up - założę się że 2 lata temu odwiedzałeś NK z większą częstotliwością niż trzepałeś gruchę. teraz to nasza klasa BE - mam naszą klasę i nie mam fejsa i się tego nie wstydzę.
@up
dlaczego myślisz że to robił? Nie żebym go bronił, ale nie lubię tego p🤬lenia.
Nie miałem nigdy NK i nie znam nikogo kto miał. I wyobraź sobie, że jest takich ludzi więcej...
A co do zdjęcia nie rozumiem. Przerwę mają. Jedzą i piją. Jak robiłem na budowie to wyobraźcie sobie, że też zdarzało mi się jeść! A i popić czasem było dobrze, szczególnie w upał
dlaczego myślisz że to robił? Nie żebym go bronił, ale nie lubię tego p🤬lenia.
Nie miałem nigdy NK i nie znam nikogo kto miał. I wyobraź sobie, że jest takich ludzi więcej...
A co do zdjęcia nie rozumiem. Przerwę mają. Jedzą i piją. Jak robiłem na budowie to wyobraźcie sobie, że też zdarzało mi się jeść! A i popić czasem było dobrze, szczególnie w upał
podpis użytkownika
“Lewicowość jest czymś w rodzaju fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma większego znaczenia” — George Orwell