Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
podpis użytkownika

Muszą być kompletnymi kretynami, żeby nie zdawać sobie sprawy jaka męczarnia ich czeka przez najbliższe tygodnie. Poklejone włosy tylko do wycięcia, również włosy na skórze, piana ze skóry zejdzie tylko z naskórkiem, z paznokci, jak odrosną paznokcie. Jeżeli dostanie się do oczu trzeba liczyć się z cięzkim uszkodzeniem wzroku lub co najmniej gałki ocznej. A oni się jeszcze cieszą.
To plebs a za leczenie plebsu my będziemy płacić. Niestety patologią powinna płacić wieksze podatki by było na jej leczeni. Zaraz ktos doda ze 500plus. 500 plus jest dla kazdego a plebs dostawał zapomogi od lat 90tych. Teraz plebs placze ze ma mnie niz kiedyś i ze 500plus nie powinno być dla ludzi pracujących.
nastąpi era TUSKA i wszystko wam qrwy zabierze,,,,,,,,,,, karyny i sebixy do wora a wór do jeziora
Masz rację szczawik nie pamiętają co rudy potrafi ze swą elita Ale życzę wam żeby Tusk doszedł do władzy Życzę wam naprawdę
Ta strona zeszła już na psy. Ten gówniany filmik był tydzień temu na tiktoku a tu teraz mega podnieta.
przynajmniej jeden prawdziwy sadol
Masz rację szczawik nie pamiętają co rudy potrafi ze swą elita Ale życzę wam żeby Tusk doszedł do władzy Życzę wam naprawdę
Tak, tak, Kaczopedały szukają już 7 lat afer Tuska i nadal niczego nie znalazły
ta historia krąży od lat po necie - raz są gumowce raz buty narciarskie i zawsze jest to opowieść kolegi. Historyjki nawet swego czsu podłapał Fakt i Super Expres tylko zmienili miejscowości
Nawet na sadolu była w 2014 r
Dobrze że Sadol ma swojego Anioła Stróża
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie