👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jarosławkaczyński napisał/a:
Wam też miniaturka przypominała wzgorek lonowy ?
nie pij juz!
Jarosławkaczyński napisał/a:
Wam też miniaturka przypominała wzgorek lonowy ?
jarek po ostatnim twoim wystąpieniu jestem pewien , że w życiu nie zobaczyłeś żadnego "wzgorka lonowego"
Kamerzysta chyba wali konia, bo coś dziwnie tam puka na nagraniu.
kryptonowa_laska napisał/a:
Kamerzysta chyba wali konia, bo coś dziwnie tam puka na nagraniu.
Pewnie strzelają sobie z karabinów maszynowych dla rozrywki.
Sam kiedyś szukałem długo tej nuty, bo jest z czasów preYouTube'owych, ale rozrywka Szejków jest adekwatna do ich fortun i nie widzę w tym nic złego. My mamy rajdy po wioskach, oni sobie jeźdzą po wydmach, albo driftują na autostradach:
Zlecieli się, bo pewnie liczyli, że wypadnie jakaś koza ze środka i będzie co por🤬ać.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie