Ja p🤬le ale trzeba być j🤬ym nieudacznikiem, skoro tympok "myśli", że jak w c🤬j będzie przeklinał to go zaczną k🤬a lubić
Co tak śmierdzi? Nasrał ktoś? A nie... To tylko ten gówniany filmik. Podobnie jak matura to bzdura, Piątek był dobry tylko do pewnego czasu. Ten czas minął już dawno. Teraz to jest zwykłe tandetne, nudne, słabe, komercyjne gówno...
Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
mnie rozj🤬 tekst "no k🤬a na wódkę to mają ale na fryzjera brakuje"
A h🤬j go to obchodzi jak ktoś się ubiera. Co piątek tylko narzeka jak stara babka dewotka zamiast isć na operacje ryja i też być ładnym. Nie jestem hipsterem ale wk🤬iaja mnie ludzie komentujący zachowania innych i nie mający własnych zainteresowań
Czy chodzi o istniejącą wśród młodych samców (?) modę na noszenie damskich spodni, spedalonego szaliczka i t-shirtu z dekoltem?
Prawdę powiedział, ale nie nadrobi tym negatywnego wrażenia, jakie sprawił poprzednimi nagraniami.
Prawdę powiedział, ale nie nadrobi tym negatywnego wrażenia, jakie sprawił poprzednimi nagraniami.
podpis użytkownika
Post mortem per rectum
BongMan napisał/a:
Co tak śmierdzi? Nasrał ktoś? A nie... To tylko ten gówniany filmik. Podobnie jak matura to bzdura, Piątek był dobry tylko do pewnego czasu. Ten czas minął już dawno. Teraz to jest zwykłe tandetne, nudne, słabe, komercyjne gówno...
Bo ty jestes taki zajebiscie undergroundowy i niekomercyjny...

podpis użytkownika
Szukam chętnych do założenia zespołu. Londyn. Więcej na PW.
Panowie pamiętajcie, ktoś się dop🤬li do Dakanna to jest j🤬ym hipsterem czytaj pedałem. A kto lubi c🤬jka c🤬lu tez nim jest, bo k🤬a nie ma to jak się wyróżniać i go lubić

On chyba o sobie opowiadał. Poza chwilowymi przebłyskami geniuszu poziom jest raczej mierny. Do ZeXeL'a komenty są po to by wyrazić swoją opinię o tym co się widziało.
Piosenka o hipsterach:
podpis użytkownika
"Ziemia jest zimna, ziemia jest słodka. Więc kop w niej dół, ż🤬dku kop." - Jonathan Littel "Łaskawe"
plint4 napisał/a:
Ja p🤬le ale trzeba być j🤬ym nieudacznikiem, skoro tympok "myśli", że jak w c🤬j będzie przeklinał to go zaczną k🤬a lubić
przeczytaj własny tekst