Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Konto usunięte 2011-09-30, 10:58 3
Ja p🤬le ale trzeba być j🤬ym nieudacznikiem, skoro tympok "myśli", że jak w c🤬j będzie przeklinał to go zaczną k🤬a lubić
Zgłoś
Konto usunięte 2011-09-30, 11:01 56
hipster...to teraz tak się mówi na pedała.
Zgłoś
amoroso 2011-09-30, 11:20 2
ten cały c🤬jek c🤬lu wygląda na j🤬ego hipstera,
Zgłoś
BongMan 2011-09-30, 11:32
Co tak śmierdzi? Nasrał ktoś? A nie... To tylko ten gówniany filmik. Podobnie jak matura to bzdura, Piątek był dobry tylko do pewnego czasu. Ten czas minął już dawno. Teraz to jest zwykłe tandetne, nudne, słabe, komercyjne gówno...

podpis użytkownika

Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.
Fazi

Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
Przemo2sb 2011-09-30, 11:52 26
mnie rozj🤬 tekst "no k🤬a na wódkę to mają ale na fryzjera brakuje"
Zgłoś
fsdfsdsf 2011-09-30, 11:55 1
A h🤬j go to obchodzi jak ktoś się ubiera. Co piątek tylko narzeka jak stara babka dewotka zamiast isć na operacje ryja i też być ładnym. Nie jestem hipsterem ale wk🤬iaja mnie ludzie komentujący zachowania innych i nie mający własnych zainteresowań
Zgłoś
ZeXeL 2011-09-30, 12:10 15
Jak nie pasuje to nie oglądajcie.
Zgłoś
Prometheus_Coprophagus 2011-09-30, 13:10 2
Czy chodzi o istniejącą wśród młodych samców (?) modę na noszenie damskich spodni, spedalonego szaliczka i t-shirtu z dekoltem?
Prawdę powiedział, ale nie nadrobi tym negatywnego wrażenia, jakie sprawił poprzednimi nagraniami.

podpis użytkownika

Post mortem per rectum
Zgłoś
xiontZ 2011-09-30, 13:48 16
BongMan napisał/a:

Co tak śmierdzi? Nasrał ktoś? A nie... To tylko ten gówniany filmik. Podobnie jak matura to bzdura, Piątek był dobry tylko do pewnego czasu. Ten czas minął już dawno. Teraz to jest zwykłe tandetne, nudne, słabe, komercyjne gówno...

Bo ty jestes taki zajebiscie undergroundowy i niekomercyjny...

podpis użytkownika

Szukam chętnych do założenia zespołu. Londyn. Więcej na PW.
Zgłoś
Konto usunięte 2011-09-30, 13:50
Panowie pamiętajcie, ktoś się dop🤬li do Dakanna to jest j🤬ym hipsterem czytaj pedałem. A kto lubi c🤬jka c🤬lu tez nim jest, bo k🤬a nie ma to jak się wyróżniać i go lubić
Zgłoś
Konto usunięte 2011-09-30, 13:51
On chyba o sobie opowiadał. Poza chwilowymi przebłyskami geniuszu poziom jest raczej mierny. Do ZeXeL'a komenty są po to by wyrazić swoją opinię o tym co się widziało.
Zgłoś
dwakilo 2011-09-30, 14:20 28
Piosenka o hipsterach:

podpis użytkownika

"Ziemia jest zimna, ziemia jest słodka. Więc kop w niej dół, ż🤬dku kop." - Jonathan Littel "Łaskawe"
Zgłoś
Psychiczny 2011-09-30, 14:44 17
plint4 napisał/a:

Ja p🤬le ale trzeba być j🤬ym nieudacznikiem, skoro tympok "myśli", że jak w c🤬j będzie przeklinał to go zaczną k🤬a lubić

przeczytaj własny tekst
Zgłoś
bloodwar 2011-09-30, 16:07 2
@dwakilo - jakby się dało to bym dał Ci tysiąc pięćset sto dziewięćset piw za ten filmik, właśnie zasyłam linka do znajomych z pracy, u nas aż roi się od dic... znaczy tych no, hipsterów

podpis użytkownika

"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie