👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Jedynym powodem dla którego nie walnąłem ignora na tosiewytnie, był właśnie Piątek, gdzie co jakiś czas nawet fajnym tekstem rzucano. Ostatnie odcinki coraz bardziej skłaniają mnie do skorzystania z magicznego przycisku. Coś się panom skończyły pomysły.

Spodziewałam się cienizny czytając komentarze, a spodobało mi się bardziej niż ostatnie odcinki. Zajebiste!

A według mnie, KAPITALNE. Bynajmniej znacznie lepsze od poprzednich odcinków. Oby cała seria taka była.

zycie jest takie okrutne, nawet filmik mi sie nie chce odtworzyc..

Z piątku na piątek robi się coraz gorsze... Wydaje mi się ,że oni lubią jak jedziemy ich odcinki ,może to jakiś nowy rodzaj fetyszu? Wrzućmy kolejny gówniany film na sadola może nas zjadą a potem zwalę konia...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie