Film mojego autorstwa ( tak moja stopa ) ze znajomymi wpadłem na pomysł żeby na kartonie zjechać raila schodami w dół na dupie . rozpędziłem się i jeb o marmurowy schodek , gdyby nie buty za kostkę pewnie bym miał jakieś otwarte złamanie czy coś i na harda był by materiał
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2011-11-18, 2:17
Naprawdę jest się czym chwalić. Idź lepiej zrób sobie pedicure i odwiedź jakiegoś dermatologa, bo chyba masz grzyba.
Pozdrawiam.
konto usunięte
2011-11-18, 2:22
konto usunięte
2011-11-18, 3:05
Na kartonie? A co Ty? Hanka?
konto usunięte
2011-11-18, 8:01
nie doszły samobójca ha ha na kartonie po schodach ... ale dam piwo za kreatywność
Paznokcie lepiej obetnij!
Pęknięta torebka stawowa?
Właśnie, piątek. Ja się pytam gdzie jest nowy odcinek Piątek The Series?
Przez chwile myślałem że to Hulk
konto usunięte
2011-11-18, 20:22
Doceniam, że wstawiasz filmy na sadola, ale nie lepiej najpierw iść z tym do lekarza a potem filmy zamieszczać.
Ale fakt, buty za kostkę ratują przed złamaniem... Wszyscy skejci na osiedlu jeżdżą na desce w oficerkach i glanach.
nogi się myje a nie fotografuje