👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
50 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
I tak ma lepiej ten koń niz reszta kretynów widocznych na filmie w maskach, bo on chociaz potrafi zerwać swoją niewolniczą uprzęż nie tak jak ci którzy jej nie dostrzegają z syndromem wyparcia.
Halman napisał/a:
a co mają powiedzieć konie z Zakopanego ?
Klasycznie jak to góral "albo bedzie padać albo bedzie piknie".
alchemik80 napisał/a:
Z KONIA to lubię
Tatar.... mniam
Tzw kopytniak

Przejeżdżał tamtędy milion razy i zawsze mógł tylko z daleka popatrzeć. Teraz w końcu chciał z bliska i spełnił swoje marzenie.
Tak trzymaj brachu. Udało ci się! Zrobiłeś to!
Tak trzymaj brachu. Udało ci się! Zrobiłeś to!
Smartghetto napisał/a:
koleżko hipokryzja to twoje imię? syndrom wyparcia odnaleziono
triggered sheep - checked
Jezu kiedyś tylko rodzina wiedziała żeś idiota....

silwerbalk napisał/a:
Jezu kiedyś tylko rodzina wiedziała żeś idiota....
naucz sie pisac po polsku tępy ruski trollu albo inny zerze
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie