👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
20 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

i za to szanuje czarnych bo trzymają te k🤬y krótko nie jak j🤬e polczki..... żartowalem nie szanuje czarnych ale z babami wiedza jak postępowac
refudżis łelkom!
Każda lewacka k🤬a pragnąca ubogacenia kulturowego powinna zasmakowac takiej wspaniałej miłości. Stanąłbym bym z boku, otworzył piwko i co chwile mamrotałbym sam do siebie "najsssss"
Każda lewacka k🤬a pragnąca ubogacenia kulturowego powinna zasmakowac takiej wspaniałej miłości. Stanąłbym bym z boku, otworzył piwko i co chwile mamrotałbym sam do siebie "najsssss"
Tam nawet wódka musi mieć 56% żeby nie zamarzła w drodze ze sklepu.
podpis użytkownika
"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchett
Gość pod koniec nagrania rozpływa się ze smaku. To musi być dobre. Napiłbym, zjadłbym chętnie.

Dzisiaj napisał/a:
refudżis łelkom!
Czy to jest, k🤬a, temat polityczny?! Nie?! W takim razie...
Co ma zresztą Jakucja, do zasranych cz🤬chów i c🤬tych, debilu?!

nowynick napisał/a:
to u Ruskich wóda jest bez akcyzy?
![]()
Oczywiście nie, akcyza jest z boku butelki pionowo przyklejana.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie