👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:13

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jakie bystre te dewoty. Siedzą w pierwszym rzędzie, gościu robi różnie, dziwne pozy a te dalej nic. Zatrzymali się i dalej nic, żadnej pomocy. Co za tępe baby.
Szszsz drodzy pasażerowie szszszyyy zapnijcie pasy ruszamy szszsz bez odbioru szsyyyszyyy

Mówi się, że w USA jest bardzo droga opieka medyczna. A w Chinach koszty nie mają najmniejszego znaczenia. Bez pomocy innych ludzi nigdy z pomocy lekarza nie skorzystasz.
Zarejestruj napisał/a:
Brak prawidłowo założonej maseczki, dlatego się przekręcił...
To oczywiste, przy tak śmiertelnie groźnym wirusie. Ma szczęście że się przekręcił, bo naraził ma niebezpieczeństwo dziadków pasażerów

Nie zaszczepił się 17 dawką szczepionki oraz bagatelizuje zagrożenie mając maseczkę (czyt. gwarancję bezpieczeństwa i oznaki oświecenia i humanizmu) na brodzie a nie na nosie! Ma c🤬j to, na co sam zasłużył! I niech to będzie przestrogą dla tych zj🤬ych foliarzy!
Anal_Intruder_69 napisał/a:
Nie zaszczepił się 17 dawką szczepionki oraz bagatelizuje zagrożenie mając maseczkę (czyt. gwarancję bezpieczeństwa i oznaki oświecenia i humanizmu) na brodzie a nie na nosie! Ma c🤬j to, na co sam zasłużył! I niech to będzie przestrogą dla tych zj🤬ych foliarzy!
Zesrales się...idz się umyj

Anal_Intruder_69 napisał/a:
Skończ p🤬lić, antyszczepie

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie