to drugie to co to jest?
podpis użytkownika
"Kto się przezywa ten sam się tak nazywa pajacu j🤬y"Cytat:
to drugie to co to jest?
warheads - takie cukierki nie wiem, które konkretnie łykał

pewnie te extreme sour
podpis użytkownika
kto to czyta ten c🤬j :]
Moja córka nie będzie się zadawała z długowłosym, nieogolonym brylarzem w kraciastej koszuli, wrzucającym z nadmiaru czasu pedalskie filmy do do internetu. Jest to kombinacja brudasa, żula, pseudointeligencika, studencika, pedała, nołlajfa i nieroba. Chyba, że będzie brzydka i gruba, wtedy niech robi co chce.
kietong napisał/a:
Moja córka nie będzie się zadawała z długowłosym, nieogolonym brylarzem w kraciastej koszuli, wrzucającym z nadmiaru czasu pedalskie filmy do do internetu. Jest to kombinacja brudasa, żula, pseudointeligencika, studencika, pedała, nołlajfa i nieroba. Chyba, że będzie brzydka i gruba, wtedy niech robi co chce.
Szczerze współczuję Twojemu przyszłemu pokoleniu.. Mam nadzieję, że opowiesz tę historię każdej kolejnej wybrance życia to się nie rozmnożysz..
@up
Ja współczuję Twojej córce. Chyba, że jest/będzie brzydka i gruba... Nie współczuję Twojej córce.
Ja współczuję Twojej córce. Chyba, że jest/będzie brzydka i gruba... Nie współczuję Twojej córce.
chyba Twojej córki;)
podpis użytkownika
Musicie uruść żeby to zrozumieć
kietong napisał/a:
Jaka córka? Przecież człowiek nie może mieć dziecka ze zwierzęciem, a zoofilia i tak jest nielegalna.