Akurat ich szkoda, realnie narażają swoje życie i życie bliskich żeby choć namiastkę bezpieczeństwa w kraju zapewnić. Pewnie jechali rozj🤬 jakiś gangusów co to maczetami żywcem głowy lubią odcinać. Mam nadzieję że się im nic nie stało po tej wywrotce
w tym kraju bałbym się o kierowcę który w nich wjechał mimo że miał czerwone ...
KotGepardChester napisał/a:
KremufkowyPotwor jeszcze im lache zrób
To że rybtak okazujesz radość innym nie musi oznaczać że każdy tak robi
KotGepardChester napisał/a:
KremufkowyPotwor jeszcze im lache zrób
W pracy mam takiego sebiksa który ma wytatuowane chwdp na palcach dłoni ,pytam się go czy to błąd młodości czy ma takie przekonania ,na co on mi że psiarnia to c🤬je ...na co mówię mu żeby nie oni to światem rządziła by anarchia gangi gw🤬ty rozboje , to dzięki policji twoje dziecko nie jest porwane na organy a kobieta zgw🤬cona a ty żyjesz w normalnym kraju ...Na co on mi że w sumie to mam rację a tatuaż to zrobił po interwencji w której się stawiał

podpis użytkownika
Raz dwa Freddy już cie ma ,trzy cztery zaraz w drzwi uderzy, pięć sześć krzyż ze sobą nieś ,siedem osiem myśl o swoim losie , dziewięć dziesięć nie dla Ciebie sen ...
bardzo dobrze, jak wymagają przestrzegania prawa to niech wymagają tego do siebie
podpis użytkownika
Lepiej walczyć o coś niż żyć bez celu
Oni się otrzepali z kurzu i poszli dalej, nasi już by miesiąc w szpitalu musieli przebywać

podpis użytkownika
Statystycznie wypada jedna śmierć na jednego człowieka.
KremufkowyPotwor napisał/a:
Akurat ich szkoda, realnie narażają swoje życie i życie bliskich żeby choć namiastkę bezpieczeństwa w kraju zapewnić. Pewnie jechali rozj🤬 jakiś gangusów co to maczetami żywcem głowy lubią odcinać. Mam nadzieję że się im nic nie stało po tej wywrotce
Dokłądnie a nie jak u nas, schodów i furtki starego pierdziela pilnują.
podpis użytkownika
nie wszyscy muzułmanie to terroryści ale wszyscy terroryści to muzułmanie.